Parhaat halvat sukkahousut

sukkahousut.jpg

Onko sinunkin luottoasusi talvella mustat sukkahousut ja hame? Niin meidänkin, joten vuosien varrella on tullut kokeiltua ja löydettyä ne, joissa on paras hinta-laatusuhde. 

1. Parhaat arkisukkahousut

Mistä? Parhaat arkisukkikset löytyvät Marks & Spenceristä. Näitä sukkia on hamstrattu jo aikanaan Lontoon-reissuilla ennen kun merkki tuli saataville Sokokselle. Hinta noin 10 e pari, liikkeessä on usein settitarjouksia.

Miksi loistavat? Peittävät, mattapintaiset sukkikset eivät mene miksikään konepesussa, joten ne sopivat kovaan kulutukseen. Housut nousevat navan ylle ja pysyvät hyvin jalassa rullautumatta, eli ne ovat toimistoistumisessa ja joka paikkaan säntäilyssä mukavat.

2. Parhaat sukkahousut pakkasille

Mistä? Cubuksen fleecesukkahousut toimituksen vilukissa on testannut toimivimmiksi. Hinta 14,95

Miksi nämä ovat loistavat? Fleecesukkahousut pitävät varmasti lämpimänä. Vilukissa laittaa ne jalkaan, kun lämpötila tippuu alle 10 asteen, näillä pärjää myös miinusasteiden puolella. Sukkikset sopivat kivasti paksujen takkien ja villapuseroiden kanssa.

3. Parhaat juhlavat talvisukkahousut

Mistä? Lindex loistaa talvisiin juhliin sopivissa sukkiksissa ja liikkeessä on usein hyviä kimppatarjouksia.

Miksi nämä ovat loistavat? Lindexin sukkisvalikoima on niin kattava, että samalla reissulla voi ostaa sekä sievät kuvioidut sukkikset että mustat paksut sukkahousut, jotka ovat lämpimät mutta samalla pienen kiillon ansiosta tarpeeksi siistit juhlamekon alle.

Mistä sinä ostat luottosukkiksesi? Nyt saa vinkata!

Teksti: Anna Karhunen

Kuva: iStock-photos

Kommentit (22)
  1. Maksoi kashmir villaiset sukkahosut jo kaksi kymppiä. Olen jo testannut ja ainakin vielä pikku pakkasessa tarkenee yksillä sukkahousuilla. Käytän itsekin usein talvella kaksia sukkahousuja päällekkäin. Merinosukkahousut ostan jos 20-30€:lla löydän. Saa mielellään olla vaikka Falken tai Kunertin.

  2. Täytyy mainita että fleeceä lämpimämmät ovat merinovilla sukkahousut, joo maksavat kaksikin kymppiä mutta niitä kun laittaa kahdet päällekkäin niin tarkenee jopa -20 pakkasilla, ainakin lapissa, Helsingin tuulessa ei sukkiksilla taida tareta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *