Parhaita uutisia: Eeva Kolun Kaikki mitä rakastin nyt Lilyssä

eeva.jpg

Lily ylpeänä ilmoittaa: Eeva Kolun loistoblogi Kaikki mitä rakastin on tehnyt kevätmuuton, ja blogin uusi koti on Lilyssä!

Monille Eeva on vanha tuttu, ja uusille lukijoille bloggaaja tiivistää jutun juuren näin: ”Blogissani juhlin arjen ihania asioita kirjoista kenkiin. En kuitenkaan halua kirjoittaa blogia, jossa kaikki on aina siloitellun täydellistä – myös ne huonommat hetket ja epäjalommat ajatukset saavat näkyä.”

Päivän toinen ilouutinen on se, että törmäät Eevaan jatkossa paitsi Lilyn bloggaajana myös toimituksen jäsenenä. Eeva kirjoittaa toimituksen palstalle juttuja joka viikko. Teemme aaltoja, tuuletamme ja toivotamme Eevan lämpimästi tervetulleeksi joukkoon.

Aloita Eevaan tutustuminen tästä minihaastattelusta, klikkaa sen jälkeen Kaikki mitä rakastin -palstalle ja ryhdy seuraajaksi.
 

Kolme lempiasiaani:

”kirjastokortti, laventelisaippua ja Mamin lounas.

Juuri nyt

iloitsen vastakorkatusta piknik-kaudesta, odotan kuumeisesti muuttoa uuteen kotiin ja luen Jeffrey Eugenidesin uusinta kirjaa, jolla on kamala nimi. (Ja istun työpöydän äärellä rumissa verkkareissa.)

Kaikkein mieluiten

istun iltaa ystävien, viinin ja kotitekoisen pizzan kanssa.

Lilyssä

pidän rennosta hengestä ja siitä, että täällä voi törmätä melkein mihin vain. Olen löytänyt Lilystä monia palstoja, joiden aihepiiri on kaukana omasta elämästäni, mutta jotka ovat silti tai ehkä juuri siksi niin kiinnostavaa luettavaa.

Bloggaan, koska

pidän kirjoittamisesta ja valokuvaamisesta. Blogia kirjoittaessa asioita tulee mietittyä eri näkökulmista, ja sen myötä huomaa myös monia tärkeitä ja kivoja asioita, jotka ehkä muuten menisivät ohi. Blogin kirjoittaminen on tehnyt minusta mukavamman ihmisen, koska en ole enää mielipiteissäni niin kärkäs.

Lempiblogejani ovat

Netti on mahtavia blogeja täynnä, mutta minulle ikuinen ykkönen on parhaan ystäväni Annukan blogi Oi ihana turhamaisuus, johon Annukka kuvaa mekkojaan, kenkiään ja miljoonia pääkoristeitaan.

Ystävieni Inken ja Janin blogi Issues pitää meikäläisenkin edes jotenkin perillä New Yorkin ja Köpiksen trendeistä, ja Paras aika vuodesta on loistava apu nyt, kun yritän saada poikaystäväni tajuamaan, että elämä ei jatku ilman mäyräkoiraa.

Sisustusblogisuosikkeihini kuuluu mm. Uusi muste. Lilyssä lempparipalstojani ovat esimerkiksi Laura loves ja En tiennyt että osaan tanssia, jossa Emma etsii kadotettua luovuuttaan. Sen kun löytäisi itse kukin.”
 

Teksti: Kati Toivanen, joka iloitsee siitä, että Lilyyn saapuu uusi nerokas tekijä ja ihminen, joka suhtautuu etikkasipseihin niiden ansaitsemalla intohimolla
Kuva: Eeva Kolu

Kommentit (6)
  1. Ja edellisen kommentin jätti siis Stella.

  2. MAHTAVAA EEVA MAHTAVAA!

    PS. Kevätretki Porvooseen on edessä lähimmän kuukauden sisällä. I’ll keep you posted.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *