Pariisin muotiviikot – muista ainakin nämä 5 tärppiä

Pariisin muotiviikot pyörähtävät toden teolla käyntiin tänään. Mitä lähes loputtomasta muotiviikkotarjonnasta sitten kannattaa erityisesti pitää silmällä? Listasimme Pariisin viisi mielenkiintoisinta muotitärppiä.

chanel_karl_lagerfeld.jpg

1) Mitä Karl keksii seuraavaksi?

Karl Lagerfeld ja Chanel ovat tunnettuja spektaakkelimaisista muotinäytöksistään. Lagerfeld on muun muassa rakennuttanut Chanel-näytökseen täyden palvelun ostoskeskuksen, oikean jäävuoren ja järjestänyt muotinäytöksen yhteydessä mielenosoituksen. Mitä onkaan nyt vuorossa? Chanel esittelee uuden syysmallistonsa tiistaina 10.3.
 

kendall_jenner1.jpg

2) Huuda hep, kun bongaat Kendall Jennerin

Kendall Jennerillä (joka kuvassa koreilee Fendin luomuksessa) riittää todennäköisesti kiirettä Pariisin muotiviikoilla. Ahkerasti näytöslavoja tällä sesongilla kuluttanut Jenner lieneekin yksi muotiviikkojen käytetyimmistä malleista. Kiirettä pitänee varmasti myös Jennerin parhaalla malliystävällä Gigi Hadidilla. Tässä siis oivallinen vinkki muotiviikkobingolle: ruksi ruutuun aina kun jompikumpi liitelee näytöslavalle.
 

saint_laurent.jpg

3) Mikä on seuraava trendivuosikymmen?

Saint Laurent povasi 1970-luvun trendiä jo muutama sesonki sitten – muotitalon pääsuunnittelijan Hedi Slimanen rock-estetiikka kun sopii parhaiten juuri tuolle vuosikymmenelle. Nyt kun 1970-luku näkyy lähes jokaisella näytöslavalla, olisiko trendin etujoukoissa liikkunut Saint Laurent jo siirtymässä ajassa eteen- tai taaksepäin? Se selvinnee maanantaina 9.3., kun Saint Laurent esittelee tuoreen syysmallistonsa.
 

celine.jpg

4) Bongaa uusi hittiasuste

Céline ja muotitalon pääsuunnittelija Pheobe Philo tarjoilevat sesongista toiseen muotiväen päät sekoittavia hittiasusteita. Céline-laukut lienevät jo klassikko itsessään, mutta unohtaa ei sovi myöskään menneiden sesonkien terveyssandaaleita. Mikäli on uskominen Philon trendivainuun, kuljemme tänä keväänä kaikki jumppatossuja muistuttavissa ballerinoissa. Mikä sitten on ensi talven Céline-hitti, sen saat selville sunnuntaina 8.3.
 

north_west.jpg

5) Kuinka monet eturivin raivarit North West tällä kerralla saa?

Kim Kardashianin ja Kanye Westin tytär North oli varmasti yksi New Yorkin muotiviikkojen kuvatuimmista eturivin vieraista. Puolitoistavuotias North ei peitellyt sitä, etteivät muotinäytösten eturivit olleet hänelle se mieluisin ympäristö. North ilmaisi tyytymättömyyttään perinteisten itkuraivareiden muodossa niin Alexander Wangin kuin isänsäkin muotinäytöksissä. Toistaako North temppunsa myös Pariisissa, jossa hän ainakin viimeksi nautti Givenchyn muotinäytöksestä (kuva)? Sitä jääkäämme jännityksellä odottamaan.

Teksti: Laura Paananen, joka Kim Kardashianina jättäisi Northin suosiolla hotellille nukkumaan meluisten muotinäytösten sijasta.

Kuvat: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *