Pariskunnat kertovat, mitä rakastavat puolisoidensa alastomissa vartaloissa

T_cpls23317.jpg

Irja Nuru (vas.) ja Suvi Helle ovat olleet yhdessä kolme vuotta.

 

Toukokuun Trendissä ollaan alasti. Toimittaja Laura Frimanin haastattelussa kolme rohkeaa pariskuntaa kertoo, mitä he rakastavat puolisoidensa ulkonäössä. Jutussa ovat mukana Irja Nuru, 36, ja Suvi Helle, 33, jotka ovat olleet yhdessä kolme vuotta. He ovat vuoden vanhan tyttären vanhemmat.

Näin Suvi kuvailee puolisoaan Irjaa:
”Irja on pehmeä ja naisellinen. Hänellä on kaunis iho. Irja on toisinaan hyvin kriittinen ulkonäkönsä suhteen. Toivoisin, että hän osaisi olla kiitollisempi ihanasta vartalostaan, joka ansaitsee vielä enemmän rakkautta nyt, kun se on käynyt läpi raskauden ja synnytyksen.”

Irja puolestaan sanoo, että Suvi on kaunis ja eteerinen nainen:
”Suvilla on pitkät koivet, kauniit huulet ja ihana, vaalea takkutukka. Hän ei koskaan sano omasta vartalostaan mitään negatiivistä korkeintaan harmittelee, jos kipeytynyt alaselkä pakottaa jättämään juoksulenkin väliin. Hänellä on mahtava asenne, jollaisen toivon itsekin joskus saavuttavani.”

Lue koko juttu ja katso kauniit kuvat toukokuun Trendistä.

Kuva: Marko / Kuvaamo.

 

Kommentit (10)
  1. Herkistyin, kun luin tämän jutun Trendistä. Se oli ihana osoitus siitä, kuinka toisen katse tekee itsen näkyväksi uudella tavalla. Ja kuinka toinen voi nähdä vain kaikkea kaunista siinä, missä itse huomaa lähinnä epätäydellisyyttä. Ajattelin, että ehkä poikaystävänikin minua katsoessaan näkee samalla tavoin – ja se on todella voimauttavaa, kun ymmärtää, millä tavalla rakkaus katsetta muuttaa. Näenhän minäkin rakkaani hurmaavan komeana. Näen, sillä rakastan.

    Tässä jutussa oli nimenomaan kyse alastomuudesta, eikä alastomuus siksi ole mikään kikka myynnin edistämiseksi. Musta on hälyyttävää, jos joku on niin media- ja kontekstilukutaidoton, että ei erota näitä asioita toisistaan. Varsinkin, kun juttu itsessään oli mitä merkittävimmässä määrin juuri voimauttava ja koskettava. Naiskeho voidaan esittää alastomana ja samalla riisuttuna sille annetuista esineellistävistä merkityksistä.

  2. Komppaan tätä täydellä sydämellä.

    Lisäksi haluan mainita, että monet feministit pyrkivät siihen, että naisen vartalo olisi myös neutraali. Ettei jokaisesta vilahtavasta nännistä revittäisi pelihousuja (esim instagrammista poistetaan kaikki kuvat, joissa näkyy naisen nänni, täysin kontekstista riippumatta). Että naisen vartalo voisi olla muutakin kuin objekti. Tämä ei myöskään ole ristiriidassa sen kanssa, että nainen saa haluta ja olla haluttu omilla ehdoillaan.

    Ja vielä kerran: Tässä yhteydessä paljas nainen ei esineellisty, koska konteksti on kunnossa ja kuvamateriaali tukee sitä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *