Pariskunnat, menkää itseenne

julia_header_2.png

 

Joidenkin ihmisten kohteliaisuussäännöt katoavat tyystin, kun he alkavat seurustella. Tämä on saatava loppumaan. Jos olet osa pariskuntaa, varmista, ettet sorru näihin tökeryyksiin.

Kaksi kärpästä yhdellä kutsulla. Kutsun kotiini porukan naisia, jotta voisimme puhua naisten juttuja. Bang! Ovella odottaakin nainen ja mies. Asiasta ei ole ilmoitettu etukäteen. Mies, mitä sinä teet täällä? Poistu asunnostani välittömästi!

Kaksi vierasta, yksi pullo. Sinkku tulee juhliini. Hän tuo tuliaisenaan viinipullon ja juo suurin piirtein saman verran illan aikana. Pariskunta tulee bileisiini, tuo yhden pullon tuliaiseksi ja juo suurin piirtein kaksi pulloa illan aikana. Pariskunnat, kohteliaisuusmatikkanne ontuu!

Kimppalahjojen kirous. Järjestämme ystävälleni keräyksen syntymäpäivälahjaa varten. Sinkku antaa yhteiskassaan 20 euroa ja laittaa nimensä korttiin. Pariskunta lahjoittaa yhdessä kassaan 20 euroa, mutta molemmat laittavat nimensä korttiin. Pariskunnat, toistan: kohteliaisuusmatikkanne ontuu!

Parisänkyjen omijat. Saavumme kaverin mökille. Kuin sanattomasta sopimuksesta pariskunnat valtaavat ainoat makuuhuoneet, ja yksin mökille saapuneet joutuvat käpertymään sikiöasentoon johonkin hämähäkinseittiseen koloon. En ymmärrä tätä! Tuskin pariskunnan pitää päästä seksihurjastelemaan ihan jokaisena iltana. Ymmärtäisin ehkä, jos tyypeillä olisi edes lapsia, mutta ei. Kyllä minäkin ihan mielelläni nukkuisin parisängyssä kaverin kanssa.

Ei voi poistua kotoa yksin. Yritämme sopia brunssin ajankohtaa, mutta koska yhden poikaystävä ei pääse, pitää säätää jumalattomasti. Haloo, etkö sinä ihminen osaa enää operoida elämässäsi itseksesi?

Pariskuntaillat. Samuli Putro sen sanoi: ”Pariskuntaillat elokuvan jälkeen. Kavahdin ja huusin EI!” Jos neljä ihmistä sattuu olemaan ystäviä, on luontevaa viettää aikaa yhdessä. Jos kaksi ihmistä on ystäviä keskenään, ei ole kiveen kirjoitettua, että heidän siippansa pitäisivät toisistaan. Kiusallisimpia ovat sellaiset hetket, jolloin äijät menevät tupakalle ja entuudestaan tuntemattomat naiset jäävät istumaan tuppisuina olohuoneeseen ilman minkäänlaista jutunjuurta.

Lupalappu. Tämän pitäisi olla itsestään selvää, mutta väännetään vielä rautalangasta. Kun mies joutuu viikkoja etukäteen anomaan hallitukselta lupalappua siihen, että hän tapaa lapsuudenystäviään viikonloppuna, jotain on peruuttamattomasti pielessä. Pahinta on, että usein nämä isännät nauttivat ja piilorehvastelevat sillä, että emäntä pitää kuria. Jos mieheni tulisi joskus anomaan minulta lupalappua toimiinsa, voitte arvata, minne tunkisin kyseisen lapun.

Lukuisten kauhuelokuvien juoni perustuu sille, että yksi ihminen luulee olevansa kaksi eri ihmistä, ja sitten tapahtuu hirveyksiä. Edellä mainitsemieni esimerkkien ydinongelma taas on siinä, että pariskunta kuvittelee olevansa yksi ihminen. Mielestäni tästä aiheesta voisi tehdä seuraavaksi kauhuelokuvan.

Sinua kiinnostaa varmasti myös: Parisuhde ei ole sairausLisää luettavaa fiksuilta naisilta? Tilaa Lilyn & Trendin uutiskirje.

 

 

Kommentit (130)
 1. Sharon George Credit
  26.4.2017, 01:20

  Tarvitsetko lainaa? Tarjoamme kaikenlaisia lainoja 2% korolla. Jos olet kiinnostunut, ota meihin yhteyttä sähköpostitse lisätietoja.

  Email: sharon_solution@hotmail.com

  Yritys WhatsAppinumero: +17026023509

  Yrityksen verkkosivusto: http://www.paybackloans.weebly.com

 2. Itseäni ärsyttää eniten juurikin tuo parisänky-ongelma! Minut on kotikotona häädetty omasta huoneesta ja omasta sängystä sen takia, että pariskunta pääsee samaan sänkyyn. Onhan se aivan mahdoton ajatus, että pariskunta nukkuisi samassa huoneessa erillisllä sängyillä saatika että eri huoneissa! Herranjestas jos et kylässä pärjää yhtä yötä ilman pusimussukan kylkeä niin ei hyvin mene… 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *