Pelaatko konsoli- tai tietokonepelejä?

spl351493_001.jpg

”Kerrankin joku viitsi selittää pelin säännöt ja taktiikat rautalangasta vääntäen, ilman turhaa sarkasmia ja piilo*ittuilua. Ilman nöyryyttämistä.”

 

Don’t hate the player -blogin Zvonne on pelaava nainen. Zvonne kertoo peliharrastuksestaan upouudessa blogissaan ja myöntää, että tietokone- ja konsolipelien maailma on yhä vahvasti miesten – pelien maailmassa Zvonnen mukaan ”nainen muualla kuin keittiössä on vitsi”

Tästäpä toimituksen uteliaisuus heräsi, sillä Lilyssä on aikaisemmin puhuttu pelaamisesta varsin vähän.

Pelaatko sinä tietokone- tai konsolipelejä?

Mitä pelejä? Oletko törmännyt huonoon suhtautumiseen naispuolisia pelaajia kohtaan?

Kuva: Katy Perryn hahmo Sims Showtime -pelissä / Splash News / AOP

Kommentit (13)
  1. Vanha artikkeli, mutta pelaan myös!

    PC:llä ja puhelimella. World of Tanksia ihan tietokoneella, puhelimella Clash of Clansia, Plunder Piratesia ja Boom Beachia.

  2. Mulla on pelaaminen alkanut jo pikkutyttönä C64:n parissa. Sitten tuli PC-pelit ja myöhemmin PlayStationiinkin pääsin tutustumaan. Tällä hetkellä pelikoneina ovat PC ja rakas PS3 josta löytyy myös ”harvinainen” ominaisuus, eli voin pelata myös PS2-pelejä sillä. Tuossa talvella meinasi tulla itku kun bluray-asema lopetti toimimisen siinä, mutta onneksi miehen kanssa saimme korvattua sen uudella asemalla. Nyt innolla odotetaan sitten PS4:sta.

    Tykkään pelata pelejä laidasta laitaan. Ainoastaan FPS-pelit jätän muille, sillä ne aiheuttavat mulle pahoinvointia jostain syystä. Suosikkipeleihin kuuluu Silent Hillit, Final Fantasyt, The Sims 3, Need for Speedit, WoW, Assassin’s Creedit, Tekkenit, .. Listaa vois jatkaa loputtomiin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *