Perjantai-inspiraatio: Omista haaveellesi puoli tuntia

Toimitus

Haaveiletko novellikokoelman kirjoittamisesta? Siitä, että oppisit seisomaan käsilläsi? Siitä, että puhuisit sujuvasti ranskaa?

Kopioi graafikko Alex Proban metodi: hän käyttää joka päivä töiden jälkeen puoli tuntia postereiden tekemiseen.

Visual Diaryn Saara inspiroitui menetelmästä, ja niin inspiroiduimme mekin. Jos puolessa tunnissa syntyy juliste, saa siinä aikaan aika paljon muutakin. Oppii kymmenen uutta vieraan kielen sanaa, kirjoittaa sivun verran ajatuksenvirtaa, tekee aika monta keskivartaloa vahvistavaa liikettä.

Puoli tuntia on täydellinen aika, sillä se on samalla sekä vähän että paljon.

Riittävän vähän, jotta ei oikeastaan joudu luopumaan yhtään mistään. Riittävän paljon, jotta ehtii saada jotakin aikaan, kunhan ei unohdu lorvimaan. Ja harvoin sitä unohtuu, kun tajuaa, että aikaa on vain puoli tuntia.

Mihin sinä haluaisit oman puolituntisesi käyttää?

Kommentit

My Man Jeeves

Haluaisin käyttää tuon puolituntisen kirjoittamalla kirjeen! Oikea posti on kyl parasta ja ilahduttavaa. Tai jos kirjoittaisi kortin, niin ehtis etsiä osoitteen, postimerkit ja postilaatikon (joiden uupuminen saa kortit aina pyörimään liian kauan lähettämättöminä ja myöhemmin niitä ei kehtaa enää lähettää).

Tämä kirjoitus piristi perjantaita, kiitos siitä!

Hyvää viikonloppua!

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Käyttäisin puolituntiseni joka toinen kerta luovaan kirjoittamiseen ja joka toinen kerta korvakorujen askarteluun. Tämä oli todella piristävän positiivinen vinkki. Kiitos siitä!

Suvi K.
Sisunainen

Käytän jo keskimäärin vähintään puoli tuntia päivässä kuntosalilla. Tarttiko muuta? :D

SARI H.
KOLIBRI

Luen yliopiston pääsykokeeseen, haluan tehokkaaseen oppimiseen

käyttää puolituntisen.

Kommentoi