Perjantain parhaat pitsavinkit x 4

Toimitus

Jotkut pariskunnat on naitettu taivaassa. Unelmaliiton muodostavat esimerkiksi mansikat ja kermavaahto, mikä tahansa ruoka-aine ja feta sekä kossu ja vissy.

Sekä tietenkin pitsa ja perjantai.

Perjantain kunniaksi tarjoilemme teille Lilyn parhaat pitsavinkit. Muista nämä, kun menet kaupan kautta kotiin.

Isyyspakkaus-Tommi on pitsaspesialisti. Tommilla on sekä kuolattavan ihania ohjeita että loistavia niksejä:

1. Leikkaa pitsapohja saksilla. Paljon paljon iisimpää kuin veitsen tai pitsaleikkurin kanssa nyhrääminen.

2. Tee pohjia valmiiksi pakastimeen. Silloin pitsa syntyy yhtä helposti kuin pasta.

 

Myös Bla bla blaa -blogin Hrajalmari on pitsan ystävä. Hän neuvoo näin:

3. Kun ajattelet pohjan olevan sopivan ohut, jatkat kaulitsemista. Niin pohjasta tulee oikeasti ohut.

 

Ja parhaan pitsan salaisuus on tietenkin raaka-aineissa. Niiden valinnassa kekseliäisyys palkitaan.

4. Kokeile esimerkiksi Hrajalmarin tapaan avokadopitsaa tai Tommin tapaan munakoisopitsaa.

Kuva: Isyyspakkaus-blogi

Kommentit

Jenni H.
Terävät hampaat.

Yhyy, juuri kun päätin, että "ei jaksa tehdä pizzaa tänään". EIPÄ. Paikkaan virheeni ensi viikolla.

iidami
Bambino

3. Kun ajattelet pohjan olevan sopivan ohut, jatkat kaulitsemista. Niin pohjasta tulee oikeasti ohut.

Paitsi että parasta, ihanaa pizzapohjaa ei missään nimessä kaulita, vaan venytetään!

Kommentoi