Petran tyylitaivas: Kenkiä, kenkiä, kenkiä.

Toimitus

 

You feelin it -blogin Petra Koivisto poimii joka viikko lilyläisille parhaat trendit ja nettikauppojen löydöt.

"Kuka muu kipuilee syyskenkäkysymysten äärellä? Tarvitsen syksyksi kengät, jotka kestävät keliä ja kävelyä sandaaleja paremmin, mutta mieltymykseni kauniin siroihin ja korkeakorkoisiin kenkiin tekee käyttökenkien ostosta aina yhtä hankalaa.

Otin itseäni kuitenkin niskasta kiinni ja kokosin teille ja itselleni syyskenkien top 6:n (mukaan saattoi lipsahtaa yksi kuolettavan kaunis ja korkea pari, mutta mutta...).

Suomen oloissa syyskenkien avainsanojen pitäisi olla hyvä lesti (haastava pala nettiostoksilla) ja kumipohja. Itse suosin materiaalina nahkaa. Toisia ei hiostavuus haittaa, ja he hankkivat keinonahkakengät säänpitävyyden takia.

Vinkkejä:

Muista pitää nahkakengistäsi hyvää huolta. Nahkapinnan suojaksi myydään erilaisia kosteudelta suojaavia suihkeita, jotka suojaavat nahkaa vaurioilta.

Mikäli nahkakengät tulevat sateen yllättämiksi, kuivaa kengät pyyhkeellä kevyesti taputellen ja anna kenkien kuivaa rauhassa.

Mikäli kosteus jättää nahkaan laikkuja, lankkaus auttaa nahkaisia ja mokkaharja mokkapintaisia kenkiä.

Muista myös että nahkapohjaisiin kenkiin voit teettää muovipohjan suutarilla (huhuillee hän joka ei saa katsetta irti noista iiiiihanista Pierre Hardyistä...)

Kollaasin tuotteet:

1. 448.26 €, Pierre Hardy

2. 268.51 €, Alexander Wang

3. 125 €, Cos

4. £ 65, Topshop

5. £ 25, Topshop

6. 227.47 €, KG by Kurt Geiger

Lue kaikki Petran tyylitaivaan jutut arkistosta

Teksti ja kollaasi: Petra Koivisto

Kuvat: Jak and Jil ja linkatut kaupat

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.