Petran tyylitaivas: Loma-asun aakkoset

lily-summerday-new.jpg

You feelin it -blogin Petra Koivisto poimii joka viikko lilyläisille parhaat trendit ja nettikauppojen löydöt.

”Mikä määrittelee mielestänne täydellisen kesälomapäivän asun? Minulle tärkeintä on se, että sama asu sopii niin puistoon, illalliselle kuin terassijuhliinkin, minne ikinä päivä vie. Kesä kestää Suomessa reilut kaksi kuukautta, ja mielestäni siinä on tarpeeksi syytä minimoida välietapit kotona. 

Inspiskuva on otettu Coachella-festareilla Los Angelesissa ja on täydellinen esimerkki lomapäivän nappiin menneestä valinnasta. Ehkä Suomessa nappaisin kuitenkin varmuuden vuoksi sukkikset kassiin.

Käytä näin:

Jos olet liikkeellä jalan, pakkaa kassiin sekä matalat sandaalit että juhlavammat kengät. Pyörän päällä voit ottaa mallia pariisittarista ja opetella ajamaan korkokengissä. Haasteellisimmiksi pyöräkengiksi allekirjoittanut on todennut paksut kiilakorot – tuntuma polkimiin katoaa kokonaan.
 

Kollaasin tuotteet:

1. Hattu, £22, Topshop
2. Bikinit, 24,95 €, H&M
3. Mokkalaukku, 59,95 €, Zara (etsi lähin myymälä)
4. Kengät, 59,95 €, Sugarfree shoes
5. Mekko, 190 €, Day Birger et Mikkelsen
6. Aurinkolasit, 170 €, Stella McCartney

Teksti ja kollaasi: Petra Koivisto, joka viettää lomaviikkoa Mrs Marplen seurassa San Sebastianissa ja toivottaa teille ihanaa heinäkuuta!
Kuvat: Harper’s Bazaar/ Mr.Newton ja linkatut kaupat

Kommentit (1)
  1. Ei kyllä liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta ajattelin kysyä koska osaatte varmaan vastata, että mikä tuon tykkäyksen tarkoitus on (sydän symboli tässäkin jutussa tuolla ihan ylhäällä pikaikonissa) ja eniten tässä askarruttaa se, että näkeekö palstan pitäjä ketkä tai kuka henkilö on tykännyt? Voiko hän siis mitenkään tykkäyksen perusteella tunnistaa kuka henkilö on tykännyt tästä kyseisestä jutusta? Siis toisin sanoen jos klikkaan enkä ole rekisteröitynyt jonkun jutussa tuota sydän symbolia voidaanko minut tunnistaa kuka olen mitenkään?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *