Petran tyylitaivas: Ratkaisu ekojen treffien vaateongelmaan

lily-date-new.jpg

You feelin it -blogin Petra Koivisto poimii joka viikko lilyläisille parhaat trendit ja nettikauppojen löydöt.

Mitä pukea ekoille treffeille? Tiukkaa mustaa, jotain asiallista, värikästä vai uusinta uutta? Koroilla vai ilman? Tukka auki vai tukka kiinni? Huh, mieleen muistuvat panikoinnit ja viime hetken korjausliikkeet ennen kotoa lähtöä.

Omasta mielestäni tärkeintä on näyttää omalta itseltään ”jos treffit on saatu järjestymään, kai tässä jotain on tehty oikein” –henkeen. Itse jättäisin kuitenkin kaikkein villeimmät vermeet suosiolla kotiin. Niillä testaisin miehen tai naisen tyylisilmää, sietokykyä ja huumoria vasta hiukan myöhemmin.

Viikon vinkki:

Kokosin tähän ekojen treffien klassikkoasun, johon kuuluvat siisti paitapusero, hame tai siistit housut ja ei-liian-yliampuvat korot. Lisäsin vaihtoehdoksi paidalle ja hameelle myös neulemekon. 

Jos et pukisi näitä vaatteita missään nimessä illalliselle työporukan tai perheen kanssa, ehkei tämä asu ole kuitenkaan sinulle paras valinta.  Sopivaa päällepantavaa löytyy varmasti jokaisen vaatekaapista. Jätä vaatestressi minimiin ja nauti kihelmöivästä jännityksestä ennen treffejä. 

Kollaasin tuotteet:

1. Paitapusero, 282.90 €, Equipment
2. Hame, 24.95 €, H&M
3. Kengät, 446 €, Andrea Incontri
4. Neulemekko, 54.95 €, Vila
5. Kaulakoru, 160 €, Aurélie Bidermann
 

Lue kaikki Petran tyylitaivaan jutut arkistosta

Teksti ja kollaasi: Petra Koivisto, joka muistelee melkein tasan viiden vuoden takaisia ja näillä näkymin vikoja ensitreffejä tippa linssissä
Kuvat: Jakandjil.com ja linkatut kaupat

 

Kommentit (4)
  1. Voisin pukea vaikka tuon sinisen paitiksen ja korun ja naurettaisiin yhdessä deitin kanssa niiden hinnoille. ”Miten mikään näin halvannäköinen voi maksaa näin paljon.” Sitten tarjoisin kahvit.

  2. Onneksi miehiä on yhtä erilaisia kuin meitä naisiakin ja fiksut näkevät toki vaatteiden läpi (hohhoh).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *