Petran tyylitaivas: Sekaisin pinkistä

Toimitus

 

you feelin it -blogin Petra Koivisto poimii joka viikko lilyläisille parhaat trendit ja nettikauppojen löydöt.

"Tämä innostus saa punan poskilleni. Tervetuloa yhdeksänkymmentäluvun herkku! Pinkki on vaan niin, no, pinkki - ja samalla tämän kesän herkullisin väri. 

Inspiskuvan kaunissäärinen nainen on esimerkki siitä, kuinka pinkki toimii myös vakavastiotettavasti. Musta pehmoinen neule on täydellinen pari mekolle.

1. Mekko, Topshop

2. Huulipunakynä, Lord & Berry

3. Aurinkolasit, Kurt Geiger

4. Maiharit, Dr. Martens

5. Käsilaukku, Stella McCartney

6. Toppi, H&M

Vinkki:

Karkkivärin kanssa toimivat nappiin kevyet materiaalit, kuten inspiskuvassa ja kollaasin mekossa, tai toisaalta jäykkä satiinimainen pinta, kuten kollaasin paidassa.

Pinkin eri sävyjä on lukuisia, valitse niistä itsellesi sopivin. Tummalle sopivat monesti parhaiten kirkkaat pinkit ja vaalealle taas haaleammat sävyt."Teksti ja kollaasi: Petra Koivisto, joka huomasi viime viikolla hypistelevänsä Hello Kitty-rannekorua. Siis apua...

Kuvat: The Streetfashion 5 Xpro ja linkatut kaupat

Kuka muu tunnustaa ihastuneensa pinkkiin?

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Minä! Pinkki jumpsuit,pinkki meikkilaukku,pinkit kengät,pinkkejä hiuspidennyksiä,pinkit farkut,pinkkejä paitoja,kaikki pinkkiä! Maailman ihanin ja piristävin väri jota haluaa vaan lisää ja lisää. Ihan sama mikä on esine,asia niin pinkkinä kiitos! :)

SemiVierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa pinkkiä, Me likes!

Petra Koivisto
you feelin it

Jes jes jes!! En siis ole yksin :) T. Petra, joka aloitti Juhannuksen vieton PINKISSÄ paidassa, jossa on vielä varmuuden vuoksi strassikoristelut.

Oli virhe lukea tämä juttu. Sain nimittäin pakkomielteen minkä olemassaolosta en tiennyt . Nimittäin nuo maiharit! I-HA-NAT!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.