Pharrell Williams suunnittelee Adidakselle malliston

spl698175_074.jpg

Nyt on täydellisen yhteistyökokoelman ainekset kasassa. Vogue uutisoi Adidaksen ja Pharrell Williamsin aloittaneen juuri yhteistyön, joka lupaa kuluttajille tyylikkäitä sporttivaatteita ja tekee samalla hyvää myös luonnolle.

Adidas Originals lanseeraa Pharrell Williamsin kanssa toteutetun yhteistyömalliston tulevana kesänä. Lucky-laulajan suunnittelemassa mallistossa on otettu huomioon myös ympäristöasiat, sillä malliston materiaalina käytetään merestä kerätystä muovijätteestä valmistettua Bionic Yarn -kuitua. Sporttitrendin myötä uutta nostetta saanut Adidas kertoo popkulttuuri-ikoni Williamsin olevan sporttimerkille täydellinen yhteistyökumppani. Yhteistyöstä intoilee myös Williams itse, joka toteaa “kasvaneensa Adidaksen verkkarit ja Stan Smith -tennarit jalassaan”.

Parasta Williamsin ja Adidaksen yhteistyössä on se, että sen lupaillaan jatkuvan myös tuleville sesongeille. Adidas Originals on kunnostautunut yhteistyökokoelmien parissa viime aikoina muutenkin, sillä merkin vastikään lanseerattu Topshop-kokoelma myyntiin loppuun miltei heti. Merkiltä on tulossa lähiaikoina yhteistyökokoelma myös Rita Oran kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka on täysin hurahtanut kaikkeen Addu-kamaan ja siksi odotteleekin tulevia kokoelmia suhteellisen innoissaan

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *