Pharrell Williamsista Chanelin muotifilmin tähti

pharrell_williams.jpg

Pharrell Williams ottaa pian uudenlaisen askeleen viihdyttäjän urallaan. Vogue nimittäin kertoo hittinikkarin tähdittävän myöhemmin tänä vuonna ensi-iltansa saavaa Chanelin uutta muotivideota. Karl Lagerfeldin ohjaamassa muotifilmissä Williamsin kanssa esiintyvät Chanelin vakiokasvot Cara Delevingne ja Hudson Kroenig.

Pharrell Williams teki viime viikolla tuttavuutta Chanelin muotistudioihin Pariisissa. Vierailu ei kuitenkaan jäänyt vain huviretkeksi, sillä Williams pääsi samalla esittelemään näyttelijänlahjojaan Karl Lagerfeldin kameran edessä. Kuvausten lopputuloksena syntyy Chanelin uusi muotifilmi, joka saa ensiesityksensä joulukuun 2. päivänä Salzburgissa järjestettävässä muotitalon Metiers d’Art –välisesonkinäytöksessä. Muotifilmin sisällöstä ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa, mutta tulevan muotinäytöksen lokaatio ja videon näyttelijäkaarti antavat odottaa Sound of Music –musikaalista tuttuja teemoja.

Pharrell Williams ja Cara Delevingne nousivat otsikoihin jo aikaisemminkin tällä viikolla, kun kaksikon huhuttiin työstävän yhdessä Delevingnen mahdollista musiikkiuraa. Olisko kuitenkin niin, että studion syövereissä syntyi samalla myös uuden Chanel-filmin soundtrack? Tästä tiedämme todennäköisesti enemmän 2. joulukuuta, kun kaksikon tähdittämä muotivideo saa ensi-iltansa.

Teksti: Laura Paananen, joka rakastaa Sound of Musicia ja siksi toivoo, että siitä lainattuja teemoja nähtäisiin myös uudessa Chanel-filmissä

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *