Pharrell Williamsista vuoden muoti-ikoni

pharrell_williams1.jpg

Muotimaailma jakaa omat “oscarpalkintonsa” kesäkuun alussa, kun New Yorkissa juhlitaan joka vuotista CFDA Awards –gaalaa. Vaikka suurin osa palkintojen saajista kerrotaankin vasta itse gaalassa, on amerikkalaisista muotisuunnittelijoista koostuva raati jo paljastanut yhden illan arvovaltaisista voittajista. Vuoden muoti-ikonin kunnianimen vastaanottaa tänä vuonna persoonallisen hauskasta tyylistään tuttu Pharrell Williams, kertoo Vogue.

Muotisuunnittelijalegenda Diane Von Furstenbergin johtama raati perustelee Pharrell Williamsin valintaa vuoden muoti-ikoniksi muun muassa sillä, että laulaja on heidän mielestään suoranainen “cooliuden” ruumiillistuma.

“Pharrellissa ei kiehdo vain hänen tyylinsä, mutta myös hänen avoimmuutensa ja lempeytensä. En tiedä ketään, joka ei olisi vaikuttunut hänen persoonastaan”, Von Furstenberg hehkuttaa.

Vuoden muoti-ikoni -palkinto myönnetään vuosittain henkilölle, jonka tyyli on vaikuttanut merkittävällä tavalla populaarikulttuuriin kansainvälisellä tasolla. Menneinä vuosina palkinnon ovat saaneet niin Lady Gaga, Rihanna, Johnny Depp kuin Kate Mosskin.

Gaalassa oman tunnustuksensa vastaanottavat niin ikään kuvapalvelu Instagram, joka palkitaan vuoden muotimediana, sekä Betsey Johnson, jolle luovutetaan arvokas elämäntyöpalkinto.

Kurkkaa myös muut CFDA-ehdokkaat täältä.

Teksti: Laura Paananen, joka toteaa vain, että nyt meni tunnustus kyllä aivan oikeaan osoitteeseen

Lähde: Vogue UK

Kuva: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *