Piiri pieni pyörii, sanoivat Beyoncé, Jay-Z ja Tom Ford, kun toisiltaan paitoja lainasivat

Toimitus

On tavallista, että muotisuunnittelija hankkii itselleen muusan popmusiikin maailmasta. Nyt Beyoncé, Jay-Z ja Tom Ford ovat vieneet kuvion astetta pidemmälle, kertoo Telegraph-lehti.

Jay-Z kohautti jokin aika sitten kiertueellaan saapumalla lavalle halvassa Tom Ford -kopiopaidassa. Fordista kappaleenkin kirjoittanut räppäri tuskin osasi odottaa suunnittelijan reaktiota riskialttiiseen asuvalintaan. Sen sijaan, että Ford olisi pahastunut Jay-Z:n piraattipaidasta, suunnittelija päätti kääntää vitsin hyödykseen ja suunnitteli tulevaan syysmallistoonsa oman versionsa samaisesta paidasta. Vaikka Fordin syysmallisto ei saavu kauppoihin vielä kuukausiin, paita sai tällä viikolla jo ensiesiintymisensä. Ja kuka paidassa sitten näyttäytyi?

No Beyoncé tietenkin.

Laulaja yllätti konserttiyleisönsä tiistai-iltana Saksassa esiintymällä miehensä inspiroimassa punaisessa Tom Fordin paljettipelipaidassa. Fordin nimeä ja syntymävuotta kantavaan paitaan sisältyi myös pieni huumeidenvastainen viesti, joka juontaa juurensa Jay-Z:n Tom Ford -kappaleeseen.

Tämän kolmikon motto taitaa olla "piiri pieni pyörii".

Teksti: Laura Paananen, joka haistaa tässä kuviossa nyt jonkinlaista laskelmointia, mutta mitäpä siitä, koska Beyoncé rokkaa myös kaikessa suunnitelmallisuudessaankin

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Beyoncé Instagram

 

 

Kommentoi