Piiskaa ratikkakuskilta ja muut oudot seksikokemukset - Päivän kysymys

Toimitus

"Tämän tarinan pääosaa esittää pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen raitiovaununkuljettaja.  Voin melkein luvata, ettette tule ikinä enää matkustamaan ratikassa (tai katsomaan smurffeja) entisen kaltaisesti."


CougarWoman kertoo tässä melko tarkkana verkkokalvoille piirtyvässä postauksessa, millainen on hänen omituisin seksikertansa. Pikku teaser: siihen liittyy esimerkiksi pilkun lähestyminen Bottalla, vähän päälle kaksikymppinen ratikkakuski ja piiska.

Öö meidän kaikkien omituisin seksikerta ei ehkä ole ihan samaa kaliperia, mutta haluaisimme silti kuulla muidenkin paljastuksia - joko hämmentäviä, noloja ja omituisen kuumia. Toimitus osallistuu keskusteluun nimettömänä, koska olemme häveliäitä henkilöitä.

Siis: mikä on oudoin seksikokemuksesi?

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Omituinen on jokainen kerta, kun partneri keskittyy vain itseensä. Pari kertaa on pitänyt vilkutella tyypille kesken jyystön, että huhuu, muistatko vielä minut, olen yhä täällä. Niin keskittyneesti on vältetty katsekontaktia tai ylipäätnsä mitään muuta kosketusta kuin sitä jyystöä. Vieläkin suututtaa, kun ajattelen!

ziizuz (Ei varmistettu)

Itselläni on vaikeuksia laueta ja tarvitsen mielikuvia ja outoja fantasioita ja täydellistä keskittymistä jotta saan orgasmin. Tavallaan kumppani haittaa sitä vaikka seksiä rakastankin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ruotsinlaivalla käytävällä toukokuisena aamuyönä seinää vasten, kun laiva on hiljentynyt jo monta tuntia sitten ravintoloiden mentyä kiinni. Olin ollut pitkään yksin ja mies oli komea herrasmies, joten tilanne jäi tosi piristävänä mieleen, vaikka nostattaa edelleen monen vuoden jälkeen pienen punan poskille.

didididi (Ei varmistettu)

Ruotsinlaiva täälläkin - mutta ei käytävällä, vaan kannella, sellaisella seinustaa kiertävällä penkillä. Pikkuisen saattoi kankku paleltua tohinassa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Kun eräänä baari-illan huuruisena yönä menimme mieheni ja erään läheisen ystäväpariskuntamme kanssa meille jatkoille ja harrastimme villiä, spontaania ryhmäseksiä suihkussa NELJÄ tuntia. Aamulla/päivällä heräilimme kaikki yhtenä suurena hihityshymynä ja päätimme ottaa saman tien uusiksi. :)

CougarWoman
CougarWoman

Viimeisen tunnin aikana sitten suihkussa neljä rusinaa kimpassa? :D :D 

Kyllä siinä oli ihan rusinana jokainen ja joka paikasta :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hupsista.

CougarWoman
CougarWoman

Naureskelin tuota jo täällä :D

jep, tajusin jo itekin ja huutonauran täällä :D

no hittooks tässä, hauskaa oli :D

krhmm (Ei varmistettu)

Ansa ja Tauno-romantiikkaa tallin ylisillä heinien seassa, muuta mainittavaa ei tuossa kokemuksessa valitettavasti ole.

lullu (Ei varmistettu)

:) ainakaan Ei kannata harrastaa seksiä roskisten päällä, koska takamus on päällystetty sen jälkeen lasikuidulla! ja, kestää kauan, ennenkuin ne kuidut saa pois :) auts. Tai, erään kerran Valion jäätelöpakastimessa, joka kyllä oli tyhjennetty ja pois käytöstä :D

embbbbarrassed (Ei varmistettu)

todella humalassa, ilman rihmankiertämää kadulla, turun yliopiston liepeillä myöhään illalla, ihmisten kulkiessa ohi ...wtf-kokemus myös itselle...aamulla perinteinen "en juo enää ikinä"

Kilttityttö (Ei varmistettu)

Kesäyönä seksiä pienessä hiprakassa mökillä oikeilla käsiraudoilla kiinnitettynä sängyn rautojen päätyyn ja mieheni lopulta sammuneena vieressä. Pääsin kyllä aamulla irti, mutta ranteita pakotti pitkään! Tästä otimme opiksi molemmat, mutta toisaalta kiihotuin vielä lisää ollessani kahlittuna ja avuttomana. :)

utelias neiti (Ei varmistettu)

Tytön kanssa, joka ei miehiä harrastakaan... Antoi semmoisen suullisen käsittelyn että oksat pois :D Itsekin olen siis nainen, mutta yleensä keskityn miehiin. Humalassa oltiin, mutta hauska kokemus.

Kommentoi