Piiskaa ratikkakuskilta ja muut oudot seksikokemukset – Päivän kysymys

4559213_preview.jpg

”Tämän tarinan pääosaa esittää pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen raitiovaununkuljettaja.  Voin melkein luvata, ettette tule ikinä enää matkustamaan ratikassa (tai katsomaan smurffeja) entisen kaltaisesti.”

CougarWoman kertoo tässä melko tarkkana verkkokalvoille piirtyvässä postauksessa, millainen on hänen omituisin seksikertansa. Pikku teaser: siihen liittyy esimerkiksi pilkun lähestyminen Bottalla, vähän päälle kaksikymppinen ratikkakuski ja piiska.

Öö meidän kaikkien omituisin seksikerta ei ehkä ole ihan samaa kaliperia, mutta haluaisimme silti kuulla muidenkin paljastuksia – joko hämmentäviä, noloja ja omituisen kuumia. Toimitus osallistuu keskusteluun nimettömänä, koska olemme häveliäitä henkilöitä.

Siis: mikä on oudoin seksikokemuksesi?

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

 

Kommentit (16)
  1. utelias neiti
    8.3.2014, 12:15

    Tytön kanssa, joka ei miehiä harrastakaan… Antoi semmoisen suullisen käsittelyn että oksat pois 😀 Itsekin olen siis nainen, mutta yleensä keskityn miehiin. Humalassa oltiin, mutta hauska kokemus.

  2. Kilttityttö
    6.3.2014, 19:39

    Kesäyönä seksiä pienessä hiprakassa mökillä oikeilla käsiraudoilla kiinnitettynä sängyn rautojen päätyyn ja mieheni lopulta sammuneena vieressä. Pääsin kyllä aamulla irti, mutta ranteita pakotti pitkään! Tästä otimme opiksi molemmat, mutta toisaalta kiihotuin vielä lisää ollessani kahlittuna ja avuttomana. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *