Pikkusiskot ovat mallimaailman uusi musta

suki_immy_waterhouse.jpg

Ilmeikkäät Waterhousen siskokset.
 

Kun Kate Mossin pikkusisko Lottie Moss allekirjoitti aiemmin tänä vuonna oman mallisopimuksensa, tuli hän samalla aloittaneeksi yllättävän trendin. Enää uusia mallikokelaita ei nimittäin bongailla vain kaduilta ja sosiaalisesta mediasta, vaan nyt mallimaailmaan tekevät tuloaan myös huippumallien nuoremmat sisaret. Viimeisimpänä oman mallidiilinsä solmi Suki Waterhousen pikkusisko Immy Waterhouse, kertoo Vogue.

Immy Waterhousen hankki listoilleen nimekäs Next Model Management, joka on sattumoisin sama mallitoimisto kuin Sukillakin. Isosiskon mallikokemuksesta on toki ollut Immy Waterhouselle muutakin hyötyä. Isosisko on nimittäin opettanut Immylle muun muassa sen, että kova työ palkitaan aina. Mallin arjessa on totuttava kuulemaan sanaa ”ei”, mutta eteenpäin on jatkettava ja yritettävä olla välittämättä ennakkoluuloista ja stereotypioista. Vaikka tuore mallilupaus on vasta aloittelemassa uraansa, on hänellä silti jo selkeitä ja ehkä hieman yllättäviäkin tavoitteita. Immy Waterhousen unelmatyö kun olisi toimia Chelsea FC -jalkapalloklubin mainoskasvona.

Immy Waterhouse ei ole ainoa huippumallin pikkusisko, joka on tällä viikolla solminut oman mallidiilinsä. Fashionista nimittäin uutisoi, että mallin uralle aikoo pyrkiä myös amerikkalaismalli Gigi Hadidin pikkusisko Bella Hadid. Hadid aloittikin oman mallitaipaleensa vauhdilla, sillä 18-vuotias lupaus nappasi itselleen jo mallisopimuksensa lisäksi myös Jalouse-muotilehden kansikuvan.

Teksti: Laura Paananen, joka pohtii josko Suomen seuraava mallilupaus löytyisi sattumalta vaikka Koposen perheestä

Lähteet: Vogue UK ja Fashionista

Kuva: Suki Waterhouse Instagram

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *