Pilkkihaalareissa treffeille ja muut parhaat talvipukeutumisvinkit

takkinettiin.jpg

Ensin sitä pakkasta odotettiin. Sitten kun se alkoi, mieleen muistui pari pikkuista miinusasteiden miinuspuolta. Esimerkiksi talvipukeutuminen.

Olen kehittänyt teorian: ihminen voi talvella joko näyttää nätiltä (niin kuin kuvan Lainahöyhenissä-Pirettai pysyä lämpimänä. Jostain syystä nämä kaksi asiaa ovat piiiiiitkän janan eri ääripäissä. Jos et usko, mietipä seuraavaa:

1. Miksi ihan kaikissa muotikuvissa mallilla on takki auki? Mikä tahansa untuvilla vuorattu supermegatoppiskin näyttää siedettävältä, kun huomio kiinnittyy alta pilkottavaan täydelliseen asukokonaisuuteen. Paitsi, että oikeastihan sitä megatoppiksen alle ahdettua asua ei pääse koskaan esittelemään. Kuka muka voi kulkea takki auki, kun ulkona käy siperialainen viima?

2. Miksi villakangastakit ovat nättejä mutta lämmittävät suunnilleen yhtä paljon kuin hellemekko?

3. Seksikäs pipokampaus on samanlainen myytti kuin seksikäs rantakampaus. Kun pipon ottaa pois, alta paljastuu vääjäämättä sähköinen takkukasa, joka muistuttaa kummasti sitä linnunpesää, jonka saa myös suolaveden ja auringon yhdistelmästä. Kyllä ne yläasteen kovistytöt tiesivät, mitä tekivät, kun läksivät lumilautailemaan päät paljaina. (Tietysti pörrön voi peittää Natan tapaan pitämällä pipoa myös sisällä. Emme kuitenkaan suosittele, jos satut työskentelemään pankkivirkailijana tai tavaratalon kosmetiikkamyyjänä.)

4. Miten ihmeessä talvella on mahdollista käyttää pillifarkkuja paleltumatta? Pillifarkkujen alle ahdetut sukkahousut ovat samaa miellyttävyysosastoa kuin pyllyvakoon pakenevat alkkarit. Ja molemmat lämmittävät tasan yhtä paljon.

5. Ja entäs ne villaneuleet sitten? Ne ovat teoreettisesti ainoa vaatekappale, jonka ihminen voi talvella edes harkita pukevansa, mutta auta armias niitä sähköiskuja ja sitä kutinaa talvikuivalla iholla.

6. Jep, kerrospukeutuminen on trendikästä ja pitää ihmisen lämpimänä, mutta siihenkin kätkeytyy pieni ongelma. Kun kerrostaa päällekkäin pakkasen vaatimat viisi paitaa, näyttää kivasti siltä, että sitä kerrosta riittää ihan ilman vaatteitakin.

7. Karva lämmittää ja pukee, no, toisia paremmin kuin toisia. (Esimerkiksi Lilou´s Crush -Herttaa.) Me toiset näytämme siltä, että olemme karanneet joko eläintarhasta tai Game of Thronesista.

8. Toppahousut, pilkkihaalarit, topparukkaset, kommandopipo… Siperia on opettanut ihmisen valmistamaan myös oikeasti lämpimiä vaatteita. Menisitkö niissä treffeille tai työtapaamiseen?

Koska elämä on vaikeaa ja talvi vielä vaikeampaa, haluaisimme kuulla teidän parhaat talvipukeutumisvinkkinne.

Mitä ihmettä ihminen voi pukea, jotta sekä näyttää nätiltä että pysyy lämpimänä? Kumotkaa teoriani, rakkaat lilyläiset!

Teksti: Heini Maksimainen, joka riisuu talvipyöräilyn vaatimat toppahousunsa työpaikan vessassa ennen kuin ilmestyy punaposkisena, sähköisenä ja takkutukkaisena muotilehden toimitukseen.

Kuva: Lainahöyhenissä-blogi

Kommentit (34)
  1. Voi, haluan toki Trendiin jutun järkevästä, mutta kauniista talvipukeutumisesta!

  2. Jep, kaikkien pitäisi alkaa kulkea toppahousuissa kaupungilla ihan coolisti. On sitä oudompiakin trendejä nähty.

    Toistaiseksi toppahousut ei ole se vaatekappele, joka yllään haluaa törmätä kadulla eksiin tai entisiin koulukavereihin.

    1. MIKSI?!? 😀 Mikä hitto mustista housuista tekee niin naurettavat ettei ne päällä voi liikkua ihmisten ilmoilla?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *