Pimppi vai tuhero?

karvat.jpg
Kesäkuun Trendissä toimittaja Virpi Salmi kirjoittaa karvoista. Karvamuoti muuttuu siinä missä muutkin muotivirtaukset, ja juuri nyt karvarintamalla on trendikästä rehotus. Tai kuten Salmi kirjoittaa:

Pimpsakarvat eivät ole vain back, ne ovat suorastaan must have.

Lause johdattaa kiperimmän kysymyksen äärelle: millä nimellä kutsua naisen alapään karvoitusta? Onko se juurikin tuo kliininen alapään karvoitus vai olisiko paras nimitys mainittu pimpsakarvat? Vaiko häpykarvoitus, tuhero, pimppi- vai pillukarvat? Karvakysymyksen taustalla on suurempi pohdinta siitä, miten vaikea sukuelimistä on puhua kuulostamatta joko lääketieteelliseltä, rivolta tai lapselliselta. Siksi kysymme:

kysymys_sininen_2.png

Mitä nimitystä käytät aikuisen naisen sukuelimistä?

 

 

Kommentit (23)
  1. Hei, luin nyt myöskin teidän muiden kommentit ja ihan oikein myöskin kirjoiteltu, että riippuu vähän missä tilateessa ja kenen tai keiden kanssa puhuu naisten sukupuolielielimestä.

    Mielestä sellainen hyvinkin neutraali ja korrekti nimitys on myöskin jos käyttää nimeä Alapää. Se sopii eritoten jos ollaan jossakin julkisemmalla paikalla ja kuulijoina on muitakin entuudestaan tuntemattomia henkilöitä.

  2. Käytän nimitystä, Pimpsa, Pimppi, ne ovat mielestäni erittäin kauniita nimityksiä naisten sukupuolielimistä. Vittu on todella ruma nimi ja kuullostaa jotenkin alentavalta ja halvalta, sitä voi käyttää kylläkin kun naisen kanssa harrastaa seksiä ja jotkut naiset haluavatkin että heidän sukupuolielimiään pitää siinä tilanteessa kutsua nimellä Vittu.

    Pimpsakarvat , Pimppikarvat. Häpykarvat, Häpykolmio, kuullostavat myöskin ihan hyvältä nimeltä.
    Tuhero kuullostaa sellaiselta Luomu-Pimppi karvoituselta, Luomu-Pimppikarvoitus on kylläkin ihan hyvän ja naisellisen näköinen.

    .

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *