Pippa Middleton paljastaa kuuluisan morsiusneitopukunsa taustat

18.jpg

Vielä muutama vuosi sitten harva tiesi kuka Pippa Middleton on. Kun Middletonin sisko sitten päätti mennä kuninkaallisiin naimisiin ja pyysi sisartaan morsiusneidokseen, kaikki muuttui. Harper’s Bazaar kertoo, että kuninkaallisissa häissä huomion morsiusneitopuvullaan varastanut Middleton paljasti taannoin televisiohaastattelussa, miksi puvun saama mediahuomio yllätti hänet.

Pippa Middletonin ei ollut tarkoistus varastaa yleisön huomiota vuonna 2011 vietetyissä prinssi Williamin ja Kate Middletonin häissä. Itse asiassa naisen morsiusneitopuvun oli tarkoitus olla lähes huomaamaton. Toisin kuitenkin kävi, sillä Sarah Burtonin suunnittelema puku istui kauniin Middletonin ylle niin hyvin, ettei se jäänyt keneltäkään huomaamatta.

“Puvun ei ollut tarkoitus varastaa huomiota Katelta, vaan sen piti sulautua hänen hääpukunsa laahukseen”, Middleton kertoo haastattelussa.

Mediahuomiota häiden jälkeen saivatkin erityisesti Middletonin naiselliset kurvit, joita mekko kauniisti korosti. Vaikka nainen oli toki otettu saamistaan kehuista, tuntui yllättävä julkisuus myös hieman häpeälliseltä.

“Se oli noloa”, Middleton jatkaa.

Nyt kuuluisa puku roikkuu hyvässä tallessa Middletonin vaatekaapissa, josta hän kaivaa sen aika-ajoin esille uteliaiden ystäviensä nähtäville.

Teksti: Laura Paananen, joka on sitä mieltä, että Middletonin sisarukset olivat kyllä kaunein ja tyylikkäin morsiusseurue, joita kuninkaallisissa häissä on nähty

Lähde: Harper’s Bazaar

Kuva: AOP

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *