#Rakkauspuhetta-haaste pelastaa päiväsi

Toimitus

Oletko sinäkin kyllästynyt verkon vihapuheeseen? Hyvä, niin mekin. Yhdessä voimme vaimentaa sitä.

Hyvää ystävänpäivää! Tänään, 14.2.2017 Lily täyttää 6 vuotta. Olemme kaikki yhdessä vuosien aikana luoneet Lilyyn ystävällisen, sisarellisen ja toisia keskustelijoita kunnioittavan ilmapiirin, jossa keskustelua on harvoin syytä moderoida – Lily on mukava ja turvallinen paikka blogata.

Aina välillä negatiivisen kommentoinnin aallokko ulottaa kuitenkin lonkeroitaan Lilyynkin asti. Kuten Räyhäläkin kirjoitti blogissaan: ”Suurin osa bloggaajista tuskin kirjoittaa ajatuksiaan auki nettiin loukkaamismielessä, joten tuntuu vähän kohtuuttomalta, että kommenttiosiossa näin voi kuitenkin vapaasti tehdä.”

Siksi päätimme toimituksessa aloittaa vasta-aallon. Kaikkea negatiivista emme voi netistä poistaa, mutta voimme tehdä positiivisen entistä näkyvämmäksi! Haluamme Lilyssä vahvistaa verkon rakkauspuhetta.

Kuvasimme yhdessä muutamien Lilyn bloggaajien kanssa videon, jossa luetaan ihania, mieleenpainuvia, liikuttavia, voimauttavia ja maailman mullistavia tai päivän pelastaneita kommentteja. Ehkä jotain, mikä sai jatkamaan huonona päivänä, kun teki mieli kuopata koko blogi? Katso video alta:
 

Haastamme nyt kaikki teidät lilyläiset ja muut bloggaajat kaivamaan esiin saamianne positiivisia kommentteja ja kertomaan niistä meille kaikille.

Voit kuvata rakkauspuheesi videolle, kirjoittaa siitä postauksen blogiisi tai vaikka napata kuvan jostain ihanasta kommentista, jossa sinua on puolustettu, ilahdutettu tai muuten vain kommentti on pelastanut päiväsi. Rakkauspuheen voit jakaa omassa blogissasi tai somekanavassasi. Hashtageina voit käyttää #rakkauspuhetta #lilytalks #trendimag

Lisäksi haastamme jokaisen kirjoittamaan muiden blogeihin positiivisia kommentteja. Aloita jo tänään kirjoittamalla jollekulle kiva viesti. Tiedät kyllä, että se pelastaa toisen päivän.
 

Lily.fi – rakkauspuhetta jo vuodesta 2011

 

 

 

Kommentit

ReettaM
Harharetkiä

Ihana video ja ihana kampanja, kiitos teille siitä! :) Positiivisia kommentteja ei voi koskaan olla liikaa.

Minnea
Minnean muruja

<3

Yhtä sirkusta!

Tuo on niin totta. Minulla on se periaate, että jos ei ole mitään hyvää tai positiivisya sanottavaa/kirjoitettavaa/kommentoitavaa, en tee mitään. Jos vain löydän pienenkin asian kirjoittaa positiivisen kommentit, teen sen. :)

Juliaihminen
Juliaihminen

Ihana video, ihana haaste! Ootte huippuja! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Oli superkivaa olla tässä mukana. <3

Olis ihan huippua jos mahdollisimman moni tarttuisi tähän ja tekisi oman videon... Tuli hyvä mieli :)

tiesittehän (Ei varmistettu)

Hyvä idea! Tiesittehän myös rakkauspuhepuolueesta? Voisiko hashtageja yhdistellä/tehdä yhteistyötä?

https://www.facebook.com/rakkauspuhepuolue/

http://www.poinphoto.com/tag/rakkauspuhepuolue

Räyhälä
Räyhälä

Hyvä idis, tämähän pitää toteuttaa!

unepetitelife
une petite life

Mahtava idea!<3 mukana !

Kommentoi