Rakkautta ja suolistoa – eli viikon luetuimpia juttuja Lilyssä tällä viikolla

lily_taivas.png

Nämä elämänviisaudet opimme Lilyn luetuimmista jutuista tällä viikolla.

1. Raskausarpiin tehoaa parhaiten rakkaus

Useimmiten kauneusvirheet eivät ole kropassa vaan päässä. Kun peilissä näkyy onnellinen naama, kuvajaisesta ei edes tajua etsiä selluliittia. Puutalobaby-blogin Kristaliina sanoo sen kauniisti: ”Mies saa minut unohtamaan, että minulla on plus kahdeksan kiloa ja raskausarvet.” Ulkonäkökriisit eivät lopu laihduttamiseen tai täydelliseksi hiottuun vaatekaappiin. Niihin tehoaa parhaiten rakkaus.

2. Kuuntele itseäsi ja vatsaasi 

Jos et ole raskaana, vatsan ei kuulu näyttää jalkapallolta. Monelle käy kuitenkin kuten Inkerille: kun vatsanväänteiden kanssa elää lapsesta asti, ne tuntuvat ihmisen perusolotilalta. Mutta jos vatsa pitää meteliä, sitä kannattaa kuunnella. Kun Inkeri löysi fodmap-ruokavalion, hän löysi myös rauhan.

3. Käännä kateus voitoksesi

Kun kollega saa ylennyksen, ensimmäinen ylitse hulvahtava ajatus on raivo: eihän se kiipijä ole yhtään pätevämpi kuin minä! Seuraavaksi hävettää: eihän sivistynyt ihminen saa raivostua toisen menestyksestä. Mutta mitä jos et tällä kertaa yrittäisikään tukahduttaa kateuden tunnetta vaan oikein kieriskelisit siinä? Kateus on nimittäin hyvä opettaja ja vielä loistavampi valmentaja. Se paljastaa salatut haaveemme ja potkii eteenpäin: jotta voit saavuttaa saman kuin se ärsyttävän menestynyt kollega, on tartuttava toimeen. White Trash Disease -blogin Nata oivalsi, että kateus on paras kannustaja. Ja arvatkaapa mitä tapahtui? Toisen bloggaajan herättämä kateus muuttui omaksi menestysblogiksi.

4. Tee lista kaikesta ihanasta

Puolipilvistä taivasta voi katsella kahdella tavalla: Voi surra vielä auringon paistaessakin sitä, että pian säteet katoavat taas pilvien taa. Tai sitten voi keskittyä nauttimaan siitä, kuinka aurinko pilkistelee pilvien välistä. Sama pätee myös parisuhteeseen. Kun keskittyy pöydälle jätettyihin leivänmuruihin ja pyykkikorissa haiseviin treenikamoihin, unohtaa kaiken ihanan: sen, kuinka toinen voitelee näkkärisi juuri oikealta puolelta tai kuinka toinen ostaa kalliita luomuomenia, koska se on sinulle tärkeää.

Lakatut varpaankynnet – 50 Shades of a Lady -blogin Oranssinen haaveili kodista, jossa biojätteet eivät päädy tavalliseen roskikseen. Sitten hän alkoi pohtia, miksi rakastaa puolisoaan. Ja siitä listasta tuli pitkä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *