Rantakunto vaatii vain yhden asian

Toimitus

Siellä se rantatuoli odottaa, ihan kevään kulman takana.

 

Brittiläinen proteiinivalmistefirma lanseerasi hiljattain uuden mainoskampanjansa, jonka näyttävissä keltaisissa mainosjulisteissa se huuteli bikiniasuisen naisen kuvan kera: Are you beach body ready? Firman ei-niin-kovin-epäsuora sanoma oli se, että kesäiselle rannalle on asiaa vain rantakunnossa, rantakuntoista yksilöä edustaa kuvan treenattu nainen – ja luojan lykky ja hurraa-huutoja, muunnäköiset naiset voisivat saavuttaa tämän toivotunlaisen rantakunnon firman tuotteiden avulla.

Vastareaktio oli voimakas: Change.org-sivustolla alettiin kerätä adressia mainosten poistamiseksi, sosiaalisessa mediassa tilanne otettiin haltuun hashtagilla #EachBodyIsReady ja brittibloggaajat Fiona Longmuir ja Tara Costello päättivät järjestää tulevana lauantaina 2. toukokuuta Lontoon Hyde Parkissa Taking back the beach -tapahtuman, jonne he kutsuvat naisia bikineissään. Sillä, kuten Longmuir ja Castellokin toteavat:

How to get a bikini body? Put on a bikini.

Aamen.

Toimituksessa suosittelemme kesäkunnon ylläpitoon ainoastaan yhtä asiaa: aurinkorasvaa. Koska ihosyöpä.


Kuva: All over press.

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanaa. ;)

Oranssinen

Näin on!

Juuri kaivoin laatikosta kasan bikinejä ja heitin matkalaukkuun, huomenna viikoksi täältä lumisateesta Rodokselle.
Kokeilin yksiä ja olin kuolla nauruun - lokakuussa aloitettu estrogeenihoito vaihdevuosiraivoon ynnä muihin kivoihin juttuihin on muokannut minusta PÄÄRYNÄN!
Mutta bikinikunnossa olen silti - kauniiksikin mainitsi mies (ja jopa 17vee)

PS: myös 74-vuotias äitini omaa bikinivartalon ja paljastaa sen auliisti auringolle pihatöissä tai lepotuolissa.

 

Kommentoi