Rennosti lennolle: kumpi puki paremmin?

gwen_kate.jpg

Mitä päälle lomalennolle? Siinä ensimmäinen syy lomastressiin. Trendikäs haalari on tyylikäs ja mukava loppukesän lentoasu. Tämä moni-ilmeinen vaate taipuu erilaisella asustamisella myös loma-ajan illanviettoihin. Inspiraatiota omaan matkatyyliin voi hakea Hollywoodin tyylikkäimmiltä lentomatkustajilta.

Gwen Stefani lähti perheineen Ranskan-lomalle denimhaalarissa. Käärityt puntit ja hihat tekivät kokonaisuudesta sporttisen rennon. Stefani asusti haalarinsa metallisilla sandaaleilla ja graafisella laukulla. Asun viimeistelivät trendikkäät peililasit.

Kate Bosworth matkusti New Yorkiin hiekan sävyisessä shortsihaalarissa. Nahkasandaalit toistivat haalarin väriä, ja ruskea vyö toi asuun hauskan aksentin. Kokonaisuuden viimeistelivät pilottilasit ja aina käsipuolesta löytyvä Michael-sulho, jonka denim-asun sävyt korostivat hauskasti Bosworthin neutraalia haalaria.

Kumman matka-asu onnistui paremmin, sporttisen tyylikkään Stefanin vai neutraalin trendikkään Bosworthin?

Teksti: Laura Paananen, joka antaa äänen miehestään asusteen tehneelle Katelle, mutta himoitsee samalla myös hieman Gwenin aurinkolaseja

Kuvat: Splash News

Kommentit (3)
  1. Kate. 

    Gwen on ihana, mutta toi haalari ei kyllä imartele sitten minkään puolesta, näyttääkin vielä liian pieneltä. :/ 

  2. Toi Gwenin raksahaalarihan on aivan järkyttävä! JÄRKYTTÄVÄ! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *