Rennosti lököfarkuissa, eli kumpi puki paremmin?

heidi_rihanna.jpg

Lilyn tämän viikkoinen denimhaaste on herättänyt keskustelua muiden muassa liian piukeista farkuista. Mukavuutta peräänkuuluttaville farkunystäville on onneksi olemassa myös rento ja trendikäs vaihtoehto: boyfriend-farkut. Inspiraatiota miesten vaatekaapeilta kuvainnollisesti varastettujen housujen yhdistelyyn voi hakea tunnetuilta tyylitähdiltä.

Heidi Klum lähti aamukahvin hakureissulleen vaalean kivipestyissä lököfarkuissa. Housujen värimaailma toistui myös harmaassa neulepuserossa, jonka etumusta koristi pääkalloprintti. New Balance -lenkkarit korostivat asun rentoa yleisilmettä.  Huomaa erityisesti: resoripuntit. Tekisikö muutaman vuoden takainen trendi jälleen tuloaan?

Rihanna saapui lentokentälle keskisinisissä perusfarkuissa ja printti-t-paidassa. Asun huutomerkki oli pitkä kukkakuosinen takki. Lookin rentoutta lisäsivät huolettomasti jalkaan kiskotut maihinnouskengät. Huomaa erityisesti: runsaat kultakorut. Överi asu vaatii myös överit korut.

Vaan kumpi onnistui lököfarkkulookissaan paremmin, huolettoman arkinen Heidi vai huomiota herättävä Rihanna?

Teksti: Laura Paananen, joka tykkää yleensä myös övereistä asuista, mutta valitsee silti tällä kerralla Heidin resoorifarkut

Kuvat: Splash News

 

Kommentit (2)
  1. Rihanna kaikessa överiydessään<3

     

  2. Heidi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *