R/H for FLOW ja muita festarityylivinkkejä

Toimitus

 

Flow-festarin portit aukeavat tunnin päästä – eikä vieläkään mitään päällepantavaa?

Ei hätää, tänä vuonna Flow'lla on oma nimikkovaatemallistonsa: R/H eli Hanna Riiheläinen ja Emilia Hernesniemi ovat suunnitelleet festarille R/H for FLOW -malliston, jonka tuotteita (eli mekkoja, t-paitoja, huiveja ja lippiksiä) saa valikoiduista jälleenmyyntipisteistä ja itse festareilta. Emilia Hernesniemi kertoi meille mallistosta ja vinkkasi samalla, millainen on hyvä festarityyli.
 

Mistä saitte idean Flow-mallistoon?

Idea kollaboraatiomallistosta syntyi Flow'n puolelta, mistä olemme suuresti imarreltuja ja kiitollisia. Tämän tyyppistä festivaalituotesarjaa on harvoin nähty maailman musafestareilla, joten oli mielenkiintoista lähteä rakentamaan kokonaisuutta. 

Millaisia asioita festarimalliston suunnittelussa on otettu huomioon?

Lähdimme valinnoissa liikkeelle siitä, mitkä tuotteet ovat olleet suosikkeja sesongista toiseen. Mickey-mekko ja -paita pomppasivat listalta. Sen lisäksi kaivattiin vaatteita, jotka suojaavat ja sopivat niin Pipsalle kuin Petterille. Piano-kuosi on tulossa tänä syksynä muutenkin kauppoihin, mutta se oli pakko ottaa käyttöön jo R/H for FLOW -mallistossa tribuuttina kaikelle musiikille. Lippis on ollut supersuosikki ja myyty loppuun jo moneen kertaan. Onneksi olemme saaneet teetettyä uusia eriä pikku tehtaassamme Tallinnassa. 

R/H for FLOW -malliston vaatteissa on hyvä olla ja keskittyä olennaiseen eli musiikin kuunteluun, tarkkailuun, höpöttelyyn ja tunnelmointiin. 

Millainen on hyvä festarityyli?

Festarityyli on hyvä silloin, kun siitä ei hermoile liikaa: asenne ennen kaikkea, sitten vaatteet. Festaripukeutumiseen kuuluvat irtiotot, kokeilut, tahrat ja mielenilmaisut. Festareilla ei voi tehdä virhettä yli- tai alipukeutumalla. Siitä kannattaa ottaa kaikki irti!  

 

Rentoa ja tyylikästä festivaaliperjantaita!

Teksti: Emmi, jonka festarityyliin kuuluvat tänä vuonna ainakin hätävaravillapaita ja -huulipuna

Kuva: Flow Festival / Noora Lehtovuori

Kommentoi