Rihanna paljastaa tyylinsä salat

spl688325_007.jpg

Mikäli Rihanna on tyyli-idolisi, nyt kannattaa olla kuulolla. Maaliskuussa kolmatta kertaa Voguen kannessa poseeraava laulaja nimittäin paljasti lehdelle, minkälaisista elementeistä syntyy hänen kadehdittavan rohkea tyylinsä.

Kun puhutaan vaatteista ja tyylistä, yksi asia on taattu: Rihanna ei pelaa varman päälle. Laulaja kertoo Voguen haastattelussa, että kiinnostavat tyylit syntyvät riskejä ottamalla. Siksi Rihanna ei esimerkiksi käytä paidan alla rintaliivejä – tai pue rintaliivien päälle paitaa. Vaikutteita laulaja hakee etenkin miesten pukeutumisesta. Rihanna suosii väljäksi leikattuja miesten takkeja, sillä niissä on asennetta ja niiden alle voi pukea mitä vain. Rihanna tietää myös, että tyylin eteen joutuu joskus kärsimään. Jos jokin asu vaatii korkeita korkoja, murehtii tähti niiden aiheuttamaa jalkakipua myöhemmin.

Yllättävin tyylipaljastus lienee kuitenkin se, että korujen kohdalla ökyrikas Rihanna suosii rihkamaa. Runsaasti asusteita käyttävä laulaja ostaa helynsä tavallisista ketjuliikkeistä tai äitinsä omistamasta asusteliikkeestä.

Entä sitten se alati vaihtuva hiustyyli?

“Eivät ne minun omia hiuksiani ole, mutta se tyttö joka ne lahjoitti – hän rokkaa”, Rihanna kertoo Voguelle.

Teksti: Laura Paananen, joka voisi mukavuudenhaluisena ihmisenä ottaa Rihannalta hieman oppia ainakin tuossa kenkäasiassa

Lähde: Vogue US

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *