Rihanna vieraili Coco Chanelin luona – kurkkaa sinäkin legendan kotiin

rihanna_chanel.jpg

Rihanna pääsi taannoin toteuttamaan jokaisen muotifanaatikon unelman, vierailemaan Coco Chanelin legendaarisessa asunnossa. Visiitti oli harvinaislaatuinen, sillä asunnon ovet aukeavat vain harvoille ja valituille. Rihannamaiseen tyyliin kyläreissusta raportoitiin ahkerasti myös Instagramissa.

Pariisissa osoitteessa 31 Rue Cambon sijaitseva asunto on säilytetty koskemattomana Coco Chanelin kuoleman jälkeen. Muotisuunnittelijana sivu-uraa tekevä Rihanna oli vierailusta selvästi innoissaan ja poseerasi ahkerasti Cocon jalanjäjissä. Kierroksella laulajatar tutustui niin muotilengendan olohuoneeseen kuin kuuluisiin Chanel-portaisiinkin. Visiitti päättyi lepohetkeen Cocon divaanilla.

Vierailulleen Rihanna oli tietenkin pukenut Chanelia päästä varpaisiin. Logoja vilkkui niin rinnuksilla, aurinkolaseissa kuin rannerenkaissakin. Valkoisen asun huutomerkkinä toimivat kultaiset Chanelin läskipohjakengät.

Ja paikaltahan poistuttiin tietenkin alakerran Chanel-putiikin kautta. Lisää tunnelmia Cocon asunnosta Rihannan Instagram –tilillä.

Teksti: Laura Paananen, joka on aina miettinyt, että mitähän sitä pitäisi oikein tehdä, että pääsisi itsekin vastaavalle visiitille

Kuvat ja lähde: Rihanna Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *