Rihannalle oma meikkimallisto M.A.Cille

Toimitus

Kadehditko sinäkin Rihannan huulissa usein nähtyä täydellistä punaa? Tässä tulevat päivän hyvät uutiset. Vogue uutisoi tuoreeltaan, että laulajatar on löynyt hynttyyt yhteen meikkimerkki M.A.Cin kanssa ja työstänyt oman nimikkomeikkimallistonsa.

Tänä vuonna lanseerattava Rihanna ♥ M.A.C –meikkisarja on ensimmäinen M.A.Cin toteuttama yhteistyömallisto, joka jatkuu yli sesonkirajojen. Kausiluontoisesti uusiutuva sarja pitää sisällään huulipunia, kynsilakkoja, luomivärejä ja irtoripsiä.

Rihanna kertoo olleensa aina kyseisen merkin fani ja yhteistyö tuntuikin luontevalta.

 “M.A.C on uskottava brändi ja heidän valikoimistaan löytyvät parhaat värit”, sanoo Rihanna.

Ensimmäisenä kauppoihin saapuu nimikkohuulipuna RiRi Woo, joka on Rihannan versio merkin suosikista, kirkkaan punaisesta Ruby Woosta. Esimakua huulipunasta nähtiin Lontoon muotiviikolla, jossa Rihanna esitteli tuoreen Rihanna for River Island vaatemallistonsa (siitä kerroimme tässä toimituksen jutussa).

Meikkisarjan lanseeraus aloitetaan pian laulajattaren Diamonds-kiertueella, jonka konserttipaikoille pystytetään M.A.Cin pop-up kauppoja. Myöhemmin kokoelma tulee myyntiin myös meikkimerkin omiin myyntipisteisiin sekä nettikauppaan, josta jokainen voi niitä hankkia.

Toivoa sopii, että Rihanna pystyttäisi pop-up kauppansa myös heinäkuiselle Helsingin keikalleen!

Teksti: Laura Paananen, joka ei vielä toistaiseksi ole Rihannan keikkalippujaan hankkinut, mutta huulipunan kuvat silmissään saattaa asian pian korjata

Lähde: Vogue UK

Kuva: Splash News

Kommentoi