Rihannalle uusi ja yllättävä muotipesti

rihanna_puma.jpg

Vaikka menestyneitä yhteistyömallistoja ja useita mainoskampanjoita ansioluetteloonsa kirjannutta Rihannaa ei voikaan enää varsinaisesti kutsua muotimaailman keltanokaksi, saattaa laulajan uusi muotipesti silti yllättää. Women’s Wear Daily nimittäin uutisoi, että urheilumerkki Puma on juuri nimennyt Rihannan uudeksi taiteelliseksi johtajakseen.

Saksassa maanantaina ensimmäiseen suunnittelupalaveriinsa osallistunut Rihanna on tulevaisuudessa vahvasti mukana Puman mallistojen ilmeen kehittelyssä. Laulaja sai uuden pestinsä myötä vastuulleen naisten vaate-, asuste- ja kenkämallistot, mutta tehtävään kuuluu myös merkin klassikkomallien päivittäminen uuteen uskoon. Rihannan palkkaaminen vastuulliseen ja monivuotiseen tehtävään on osa urheilumerkin nuorennusleikkausta. Pumalla on tulevaisuudessa tavoitteena nostaa profiiliaan tunnettujen urheilu- ja lifestyle-merkkien rinnalla, ja se katsookin Rihannan olevan juuri oikea hahmo vetämään vaativaa projektia. Viime aikoina musiikillista hiljaiseloa viettänyt Rihanna on kerryttänyt uuden pestinsä vaatimaa suunnittelukokemusta esimerkiksi työstämällä yhteistyömallistoja brittimerkki River Islandin kanssa.

Pumalla Rihannan sopimukseen kuuluvat tietenkin myös mainosmallin tehtävät. Laulajan voikin siis bongata ensi syksystä alkaen Puman mainoksista, yhdessä pikajuoksija Usain Boltin sekä urheilumaailman muiden kärkinimien kanssa.

Teksti: Laura Paananen, joka aikoo jäädä seuraamaan, tuleeko Pumasta Rihannan katu-uskottavuuden myötä uusi Adidas

Lähde: WWD

Kuva: Rihanna Instagram

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *