Rihannan entinen stailisti tyrmää julkkismallistot

riri1.jpg

Henkseleitä on lupa jo hieman paukutella, kun on ollut vastuussa muoti-ikonin statuksesta nauttivan Rihannan tyylistä. Rihannan pitkäaikainen stailisti Lysa Cooper puhui suunsa puhtaaksi Italian  Voguen haastattelussa ja tyrmäsi samalla kaikki julkkisvetoiset muotimallistot.

Rihannan läpimurron aikaisesta tyylistä vastannut pitkän linjan stailisti ei lämpene julkkisten suunnittelemille vaatemallistoille. Cooper toteaa haastattelussa, että kaikkien vaatemallistoja suunnittelevien julkkisten tulisi ensin käydä asianmukaiset koulut. Vasta sitten voidaan stailistin mukaan puhua todellisesta muotisuunnittelusta. Kiitosta saa ainoastaan Mary-Kate ja Ashley Olsenin luksusmerkki The Row, mutta sekin vain siitä syystä, että tytöt ovat osanneet palkata asiantuntevat suunnittelijat mallistojensa taakse.

Vaikka The Row onkin kärkäskielisen stailistin mieleen, saavat myös Olsenit osansa kritiikistä. Cooperin mukaan kaksoset ovat erinomaisen hyviä muiden töiden kopioimisessa. “He ottavat kaikki ideansa Rick Owensilta ja Ann Demeulemeesteriltä. Mutta he tekevät sen hyvin”, sanoo veteraanistailisti lehden haastattelussa.

Lysa Cooperin ja Rihannan yhteistyö päättyi jo hyvä tovi sitten, sillä parivaljakon ammatillinen suhde kävi liian tuttavalliseksi. Tämä lienee hyvä asia, sillä Rihanna liittyi itsekin tänä vuonna julkkissuunnittelijoiden joukkoon River Islandille suunnittelemansa yhteistyökokoelman myötä.

Teksti: Laura Paananen, joka miettii, onko kärkäskielisten arvostelijoiden motiivina kuitenkin pienen pieni kateus

Lähde: Vogue Italia

Kuva: Splash News

 

Kommentit (2)
  1. Hei! Oon aivan väärässä paikassa kysymykseni kanssa mut kysyn kuitenkin: pystyykö käyttäjänimen  vaihtaa? Eikös se ennen ollut mahdollista? Muistanko ihan väärin? 

    1. Saa täälläkin kysyä 🙂 Käyttäjänimen vaihtaminen ei ole nyt mahdollista. Tekniset neromme pääsevät paneutumaan sen mahdolliseen fiksaukseen vähän myöhemmin muiden kiireellisempien asioiden jälkeen. Joten jos asia on ajankohtainen vielä tämän kuun lopussa, laita meiliä lily(at)a-lehdet.fi, niin katsotaan, mitä voisimme mahdollisesti tehdä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *