Rihannan luottopuvustaja lanseeraa oman vaatemerkin

riri_adam1.jpg

Hohoi, kaikki Rihanna-fanit! Adam Selman on mies paitsi Rihannan myös monen muun supertähden lavatyylin takana. Mittavan kokemuksen Ririn, Lady Gagan ja Michael Jacksonin kiertuetalleissa kerännyt mies aryhtyy nyt sooloilemaan. Grazia uutisoi, että Adam Selman on lanseraamassa omaa vaatemallistoaan ensi viikolla alkavilla New Yorkin muotiviikoilla.

Aikaisemmin puvustajana toiminut mies ei hyppää muotimaailmaan noviisina. Selman toimi toisena suunnittelijana jo suositussa Rihanna for River Island -yhteistyökokoelmassa, joka esiteltiin helmikuussa Lontoon muotiviikoilla. Vaikka toisin voisi kuvitella, Selman ei ole hyödyntänyt Rihannan fanitettua tyyliä omassa nimikkomallistossaan. Mallisto on hakenut vaikutteensa 1980-luvun huippumalleilta, ja siinä on myös sporttielementtejä.

Työskentely hektisillä kiertueilla on kuitenkin opettanut Selmanille muotimaailmassa kateutta aiheuttavan taidon: mies työsti debyyttikokoelmansa valmiiksi vain kahdessa kuukaudessa. Ja tiedoksi kaikille Rihannan Instagram-seuraajille, myös SE karnevaaliasu oli Adamin käsialaa.

Adam Selmanin nimikkomallisto esitellään New Yorkin muotiviikoilla 5. syyskuuta.

Teksti: Laura Paananen, joka odottaa tältä mallistolta paljon:  jos se kelpaa Rihannalle, niin miksi ei myös muille?

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Rihanna Instagram

Kommentit (2)
  1. Hienoa aina, kun joku uusi pääsee muotiviikoille.

  2. Kiitos tästä jutusta! Kiinnostaisi enemmänkin tietää juuri noista stailisteista tähtien takana. Että kuka ne tyylit oikeasti luo 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *