Robert Pattinson teki mittavan muotidiilin Diorin kanssa

rob_dior.jpg

Robert Pattinson tekee kaikkensa karistaakseen lemmenkipeän teinivampyyrin viitan harteiltaan. The Telegraph uutisoi keskiviikkona, että brittinäyttelijä on solminut mittavan muotidiilin Christian Dior -parfyymien kanssa. ”R-Patz” nähdään pian miestentuoksu Dior Hommen uutena mainoskasvona.

Mainoskampanjan yksityiskohtia ei ole vielä julkaistu, mutta Telegraphin epävirallisten lähteiden mukaan luvassa on kuumia tunnelmia. Kampanjakuvat ovat amerikkalaiskuvaaja Nan Goldinin käsialaa, ja mainosvideosta vastaa ranskalainen ohjaaja Romain Gavras. Maistiaiskuvan perusteella luvassa on ainakin aimo annos parrakasta Pattinsonia (ei paha).

Tuleva mainoskampanja ei suinkaan ole Robert Pattinsonin ensimmäinen mallikeikka, sillä näyttelijä aloitti uransa kameran edessä mallin töitä tehden. Sittemmin valkokankaille siirtyneeltä komistukselta näyttää poseeraaminen kuitenkin luonnistuvan edelleen.

Robert Pattinsonin tuore Dior-kampanja julkaistaan pian Euroopassa ja Aasiassa. Kummallista kyllä, näyttelijän kotimaa Iso-Britannia on ainoa Euroopan maista, jossa mainosta ei tulla näkemään. Onneksi sielläkin sentään toimii Youtube!

Teksti: Laura Paananen, joka ennustaa Dior Hommen myyntilukuihin reipasta nousua uuden mainoskasvon myötä
Lähde: Telegraph/Fashion
Kuva: Dior/Twitter

 

Kommentit (2)
  1. Älkää käyttäkö ”lempinimeä” R-Patz! Se on hirveä, ja henkilö itsekään ei pidä siitä lainkaan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *