Rooney Mara tähdittää vuoden katu-uskottavinta tuoksukampanjaa

rooney_mara_ck.jpg

Calvin Klein on aina ollut tunnettu raflaavista mainoksistaan. 1990-luvulla mainoksissa vilahtelivat Kate Mossin tissit ja Marky Markin vatsalihakset, ja viime aikoina muotitalon mainoksissa on lemmiskelty myös skandinaavisin voimin. Nyt Telegraph-lehti kertoo, että muotitalo on palkannut uuden Downtown-tuoksunsa mainoskasvoksi viileätäkin viileämmän Rooney Maran.

Rooney Mara tähdittää Calvin Kleinin tuoreimman tuoksulanseerauksen printtimainoksia ja lyhytelokuvamaista televisiomainosta. Mainoksessa Rooney matkustaa New Yorkin metroissa, filmaa elokuvakohtauksia ja osallistuu lehdistötilaisuuksiin. Mainoksen katu-uskottavuutta nostaa rutkasti se, että Hollywood-näyttelijättären päivästä kertovan minielokuvan on ohjannut itse David Fincher.

David Fincher luottaa tuttuun estetiikkaansa myös Downtown-mainoselokuvassa. Rooney Maran kanssa jo Social Network – ja The Girl with a Dragon Tattoo -elokuvissa yhdessä työskennellyt ohjaaja luo mainoksessa kuvan mystisestä ja  yksinäisestä naishahmosta. Kukapa muu sopisi vastaavan hahmon esittäjäksi paremmin kuin surusilmäisen cool Rooney. Lieneeköhän tässä nyt sitten Calvin Kleinin uuden tuoksun tavoiteltu kohdeyleisö?

Downtown-tuoksu saapuu kauppoihin elokuussa.

//www.youtube.com/embed/_0JMFIVzo9c

 

Laura Paananen, joka on aina ollut heikkona Calvin Kleinin hajuvesiin ja siksi odottaa tältäkin uutukaiselta aika paljon

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *