Ruutuja ja tuulahduksia 1960-luvulta, eli kumpi puki paremmin?

stella_salma.jpg

Kultainen kuusikymmenluku on tänä syksynä menneistä vuosikymmenistä trendikkäin. Siksi trendikartoille ovat jälleen saapuneet myös erilaiset ruutukuosit, aina kukonaskelkuviosta perinteisiin skottiruutuihin. Alkuviikosta ruudut valtasivat Lontoon kadut, kun suunnittelija Stella McCartney sytytti lippulaivaliikkeensä näyttävät jouluvalot.

Stella McCartney oli valinnut tilaisuuteen pikkumekon omasta mallistostaan. Eri kokoisia kukonaskelkuvioita sekoitteleva mekko oli samaan aikaan leikkisä ja graafisen tyylikäs, ja minimekon malli toisti niin ikään 1960-luvulta tuttua henkeä. Asusteissa McCartney luotti mustan ja neutraalin nuden yhdistelmään.

Näyttelijä Salma Hayek saapui tilaisuuteen mustavalkoisessa ruututakissa. Villakankaiseen takkiin toivat 60-luvun tunnelmaa suuret kaulukset ja veikeät napit. Hayekin olalla roikkui asun väripilkku: Stella McCartneyn keltainen Falabella-klassikkolaukku.

Vaan kumpi puki ruutukuosinsa paremmin, kukonaskeleeseen luottanut Stella McCartney vai perinteisen ruudun voimaan uskonut Salma Hayek?

Teksti: Laura Paananen, joka mielellään itsekin pukeutuisi tuohon Stella McCartneyn mekkoon, joten ääni menee tällä kertaa kukonaskeleelle

Kuvat: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *