Ruutupaita on syksyn pakkohankinta - kumpi puki sen paremmin?

Toimitus

Onko nyt syksy 2013 vai 1993? Sillä mikä olisikaan enemmän ysäriä, kuin vanha kunnon ruutupaita, joka kävelee vastaan Kälviällä, Kuopiossa, Kööpenhaminassa ja catwalkilla. Popparit ovat tietysti tämänkin aallon harjalla.

Kelly Rowland hoiti asioitaan Hollywoodissa 1990-luvulle uskollisella tyylillä. Ruutupaitansa Kelly sitoi grungetyyliin lanteille, ja ysäritunnelmat jatkuivat muussakin asussa. Kelly oli vetänyt jalkaansa revenneet farkkushortsit ja päähän pyöreät aurinkolasit. Kokonaisuuden kruunasi nuden värinen trikootoppi.

Lady Gaga promosi tuoretta sinkkuaan Los Angelesissa punamustassa ruutupaidassa. Paidan alta pilkistelivät niin ikään suoraan ysäriltä saapuneet pyöräilyshortsit. Pyöreät aurinkolasit ja ruutupaidat taitavat olla erottamaton pari, sillä kakkulat löytyivät myös Gagan päästä. Laulajattaren hulluttelevasta tyylistä muistuttivat platform-kengät.

Kumpi ruutupaitaisista saavutti ysäritunnelman paremmin, kirjaimellisesti tyyliä tunnustava Kelly vai pelkistettyyn ruudun voimaan luottava Lady Gaga?

Teksti: Laura Paananen, joka on enemmän Lady Gagan kannalla, mutta lisäisi kyllä asuun vielä ihan rehelliset housut
Kuvat: Splash News

Kommentit

annakarin
Anna Karin

Kelly! hothot.

SARI H.
KOLIBRI

Minusta Gagan asu oli parempi, muttet nyt tiedä onko se ysärimpi.

Kommentoi