Ruuturouvat Paloma Faith ja Rita Ora – kumpi puki paremmin?

paloma_rita.jpg

Skottiruutu (omaa sukua tartan) on yksi tämän syksyn kuumimmista kuoseista. Kuvio muistuttaa vaatteissa sekä brittiläisestä yläluokasta että punk-alakulttuurista – aika hyvä saavutus yhdelle kuosille. Varmin valinta on pukea ruutua pienissä erissä, mutta rohkea ruuduttaa itsensä päästä varpaisiin. Näin tekivät myös Paloma Faith ja Rita Ora.

Paloma Faith saapui Vivienne Westwoodin muotinäytökseen vihreänsävyisessä tartan-puvussa. Westwood on tunnettu ruutujen ystävänä, ja suunnittelijan kynästä oli myös tämä puku lähtöisin. Hallitsevaa ruutukuosia laulaja rauhoitti valkoisella röyhelöpuserolla ja nudenvärisillä korkokengillä. Erikoinen yksityiskohta oli lanteille sidottu vyö.

Rita Ora juhli Rimmel-kosmetiikkamerkin syntymäpäiviä punaisessa Moschinon ruutupuvussa. Asun juhlavuutta lisäsi ruuturusetti kaulassa. Muina punahilkkoina laulaja korosti puvun värimaailmaa myös meikissään ja kynsissään. Kokonaisuuden solmivat yhteen punaiset kengännauhat.
 

Kumman look uppoaa sinuun, vihreän viileän Paloman vai punaiseen palavasti ihastuneen Ritan?

Teksti: Laura Paananen, joka käänty punaisen puoleen ja antaa äänensä Ritalle

Kuvat: Splash News

 

Kommentit (4)
  1. Haluaisin stailata molemmat koska ei mikään näistä asuista ollut hyvä 🙂

    Jepsukka

  2. Ei me tätä mitenkään veriseksi kilpailuksi ajatella, mutta tosiaan voihan kysymyksen muotoilla vaikka niin, että uppoaako tartan-tyyli tai mihin tilaisuuteen pukeutuisit Paloman tyyliin ja mihin Ritan.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *