Saammeko esitellä: toimituksen tyypit

 

toimitus.jpg

Tervetuloa toimituksen blogiin! Lily ja Trendi virallistivat suhteensa, ja toimituksemme kasvoi suuremmaksi. Kaksi loistavaa liittyi yhteen, ja sen ansiosta olemme saaneet mahtavia uusia tyyppejä toimituksemme vahvistukseksi. Lisää liitosta voit lukea päätoimittaja Jenni Liedon kirjoituksesta täältä. Haluamme uudistuksen kunniaksi esitellä nyt toimituksen blogissa tyypit, jotka täällä ruudun toisella puolella puuhastelevat. Tässä me olemme!

pikku_kati.jpg

Millainen ihminen olet, toimituspäällikkö Kati Toivanen? ”Olen mukavuudenhaluinen  ja kauneudenkaipuinen.” Kati haaveilee mökkeilystä ja saaristosta (eli lomasta). Tällä viikolla Lilyssä Kati on iloinnut Minimalen-Roosan kannanotosta espoolaiseen nimby-ilmiöön ja Ite puin -blogissa käydystä keskustelusta liittyen blogimainontaan. Lue Katin omaa blogia täällä.

pikku_anna.jpg

Mitä aiot tehdä kesällä, tuottaja Anna Karhunen? ”Kesällä aion matkustella, mökkeillä ja toivoa, että vaivoin kasvattamani yrttitarha pysyy hengissä.”  Anna pitää kissavideoista (kukapa ei), pelkää moottoritiellä ajamista ja haaveilee matkasta Barcelonaan (onneksi siellä ei tarvitse ajaa). Tällä viikolla Anna on innostunut maalaamaan ja koristelemaan keittiötarvikkeita Värityskirjan ohjeiden mukaan. Lue Annan omaa blogia täällä.

pikku_maija.jpg

Kerro jokin määrittävä ominaisuus itsestäsi, toimituspäällikkö Maija Kangasluoma? ”Olen ennen kaikkea järjestelmällinen ja järkevä. Saan valtavat kiksit siitä, kun saan langat pysymään käsissäni ja palapelin palaset muodostamaan kauniin kuvion.” Maijan saattaa löytää kesällä Tokoinrannasta mölkkyturnauksen tuoksinasta (maailman paras kesäpeli) ja haaveilemasta täydellisesti istuvista farkuista. Tällä viikolla Maija on oppinut Kiitos hyvää -blogin Virpiltä siitä, miten hedelmistä ja marjoista voi pestä pois torjunta-ainejäämät.

pikku_tiia.jpg

Millainen seuraihminen olet, kesäharkkari Tiia Rantanen? ”Olen lärpättelijä ja tarinaniskijä. Tai ainakin niin haluan ajatella.” Tiia on toimituksen uusin vahvistus, jonka oma blogi löytyy täältä. Tiia rakastaa kesää, mutta pelkää perhosia (lyömätön kombo) ja haaveilee isosta vaatehuoneesta. Tällä viikolla Tiia on inspiroitunut Pöytä Koreaksi -blogin mahtavasta reseptikavalkadista.

pikku_eeva.jpg

Kerro jotakin itsestäsi, toimittaja Eeva Kolu? ”Olen optimisti ja nautiskelija, jolla on taipumus dramaattiseen ilmaisuun.” Eeva kirjoittaa Lilyssä suosittua Kaikki mitä rakastin -blogia ja haaveilee lomasta meren äärellä. Kesällä Eeva aikoo omien sanojensa mukaan lukea ja lihoa (kuulostaa hyvältä). Tällä viikolla Eevan mieleen on jäänyt Sara K:n juttu kesän kaipuusta.

pikku_heini.jpg

Toimitussihteeri Heini Maksimainen, millainen tyyppi olet? ”Olen töissä tarkka pilkunviilaaja, mutta vapaalla uskomaton sählääjä. Olen juuri se ihminen, joka unohtaa maksaa laskut, palauttaa kirjaston kirjat ja ottaa märät uikkarit muovipussista.” Heini on tehnyt kivoista kesäasioista to do -listan, jolla on muun muassa yöuintia, pesäpallon pelaamista ja telttaretkiä (kopioimisen arvoinen vinkki). Heinin mielestä Eeva Kolu kirjoitti tällä viikolla (jälleen kerran) asiaa postauksessaan, jossa kertoi, miksi maksaa mielellään kauniista tuotteista ekstraa, vaikka joidenkin mielestä kaunis kuori on silkkaa rahastusta.

Toimituksen muoti- ja kauneustuottajien Anni Nissin ja Noora Nuotion mainio blogi Nissi & Nuotio löytyy nyt myös Lilystä. Tutustu siihen täällä

Hauska tutustua!

 

Kommentit (3)
    1. Dream team = me kaikki Lilyssä bloggaavat yhdessä 🙂

      1. Okei, sopii se määritelmä noinkin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *