Saammeko esitellä: Toimituksen uusi vahvistus Tiia!

Toimitus

Lilyn toimitus sai kesäksi uuden vahvistuksen, Tiia Rantasen. Emme joutuneet lähtemään merta edemmäs kalaan, sillä sopiva ehdokas löytyi lilyläisten joukosta - mikä tuuri! Tiia kirjoittaa Lilyssä kahta mainiota blogia, Mua lemmitkö vielä, Kustaa? sekä Manhattan Cocktail, ja hän on tullut lilyläisille tutuksi nimimerkillä Marietta.

Tiia on 29-vuotias toimittajaopiskelija Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Vapaa-aikansa Tiia viettää tanssien, musisoiden ja syöden, mutta pääasiassa katsoen 30 Rock -sarjaa.

Tervetuloa, Tiia! Kerro meille itsestäsi jotain, mitä emme vielä blogiesi perusteella tiedä.

Olen valmistunut myös sosionomiksi ja nuorisotyö on sillä alalla oma juttuni. Aion siis ratkaista nuorisotyöttömyysongelman. Heti, kun uskallan sanoa ehdotuksiani ääneen. Toiseksi, en juuri pidä eläimistä. Tiedän, sitä on vaikea ymmärtää. Minulla on myös synkkä menneisyys Tampereen räppipiireissä.

Olet kirjoittanut Lilyssä blogia nyt vajaan vuoden. Mitä olet oppinut tänä aikana?

Olin alkuun yllättynyt Lilyn kannustavasta ja positiivisesta yhteishengestä. Olen oppinut bloggaamisesta sen, että se koukuttaa ja sen, että se vie paljon enemmän aikaa kuin luulisi. Itsestäni olen oppinut bloggaajana sen, että minun on näköjään pakko yrittää olla hauska. Onnistuin tai en. 

Kirjoitat Kustaa-blogissasi erityisesti populaarikulttuurista. Saammeko lukea Lilystä kesällä aiempaa enemmän julkkiksista, tv-sarjoista ja leffoista?

Toivottavasti! Ilman tv:tä rienaisin blogissa varmaan ystäviäni ja kirjoittaisin heistä listoja tyyliin "5 + 1 syytä, miksi jaksan hengata Piritan kanssa". Lempparijulkkiksiani ovat Britney Spears, joka on ollut valitettavan low-key jo liian pitkään, Snooki, joka on vaan niin random sekä Ryan Gosling - tarvitseeko edes perustella miksi? 

Vietit kevään New Yorkissa Suomen YK-edustuston viestinnässä työharjoittelussa. Mitä toit Amerikasta mukanasi Suomeen? 

Teinileffoista tuttuja punaisia bilemukeja, pakastekuivattua avaruusjäätelöä, jota astronautit voivat syödä raketeissa, ja kasan I <3 NY -paitoja. Nykiaiheista blogiani Manhattan Cocktailia päivittelen vielä niin kauan kuin vinkkejä muistikirjassa riittää.

Hätistämme sinut ihan pian takaisin hommiin, mutta vinkkaa meille vielä muutama lemppariblogisi!

Lempiblogejani Lilyssä ovat Minimalen, Kriitikot, No Sex and the City sekä Rimakauhua ja rahkapiirakkaa. 

Kesän ajan saat lukea Tiian juttuja toimituksen blogista sekä Lilyn Facebookista ja Twitteristä. Lilyn toimitus odottaa innolla, mitä uutta Tiia tuo mukanaan Lilyyn - Snookin ja Britneyn lisäksi.

Kommentit

A.H.
Helsinki-Antwerpen

Jeeee! <3 

Dan
Kriitikot

Onnea toimitukselle uudesta vahvistuksesta! Oli toimitus ennenkin vahva, mutta nyt teillä on valtava ylivoima kaikkia maailman muita toimituksia vastaan. :) Mahtava kesä edessä!

Ps. Hienoa, että valitsitte henkilön, jolla on noinkin hyvä maku. Kaikessa. Esimerkkeinä mainittakoon Britney Spears ja eläimistä-ei-pitäminen. Lempiblogeista puhumattakaan...

marietta

Hei pitääks mun maksaa sulle lisää tosta ps-lisäyksestä?

Toimitus
Toimitus

Dan, olet niin oikeassa! Lisäpaljastuksena kerrottakoon, että toimituksessa on muitakin ei-eläinfaneja. On myös yksi, joka ei pidä koirista mutta pitää terriereistä.

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

Wuhuu! :-D

marietta

Yes, I comp (=komppaan)! Jihuu!

Jemina
No Sex and the City

No Sex and the City kiittää maininnasta ja lisää, että hyvä Tiia!

Kommentoi