”Saan Tinderin ansiosta enemmän ja parempaa seksiä kuin ennen”

laura.jpg

Laura, 29, ei ole rohkea ottamaan kontaktia miehiin baarissa, mutta Tinderin avulla seksiseuran haku on helpottunut. Näin hän kertoo Trendin Seksi-numerossa:
 

”Liityin Tinderiin kaksi vuotta sitten, kun kyllästyin etsimään miehiä baarista. Humalassa mukaani oli lähtenyt sellaisiakin tyyppejä, joita en selvin päin olisi valinnut: hyvännäköisiä mutta itsekkäitä, sellaisia, joiden kanssa keskusteluyhteyttä ei ollutkaan enää aamun valjetessa.

Haluan, että seksikumppanini on kiinnostunut tunteistani, vaikka rakkaudesta ei olisikaan kyse. Tinderin chatissa saan tietää potentiaalisesta seksikumppanista enemmän kuin meluisassa baarissa. En ole kovin rohkea ottamaan miehiin kontaktia kasvotusten, koska pakit ja itsensä nolaaminen pelottavat, mutta Tinderissä kynnys on paljon matalampi.

Aiemmin tapailin vain kaltaisiani ihmisiä: samanikäisiä ja samantyyppisistä asioista kiinnostuneita. Tinderissä olen tavannut esimerkiksi itseäni vanhempia miehiä, jotka käyvät aivan eri baareissa ja työskentelevät eri alalla. Sängyssä heihin ei ole tarvinnut pettyä koskaan, sillä he ovat olleet kokeneita.

Sovelluksen avulla saan enemmän ja parempaa seksiä kuin ennen. Olen tavannut Tinderin kautta runsaat kymmenen miestä ja harrastanut osan kanssa seksiä, yhteensä kymmeniä kertoja. Yhden Tinder-deittini kanssa seurustelin lähes vuoden, ja asuimmekin yhdessä. Nyt sinkkuna pysyn tyytyväisenä, jos pääsen sänkyyn vähintään kerran kuussa.

Parhaimmillaan sovellus toimii kuten erään tyypin kanssa, jonka kanssa kävin chatissa kaksi viikkoa tosi hyviä keskusteluja. Lopulta sovimme tapaavamme vain harrastaaksemme seksiä, sillä kumpikaan ei etsinyt mitään vakavaa. Emme käyneet kahvilla tai drinkeillä vaan menimme suoraan sänkyyn – ja hauskaa oli. Pidän siitä, että satunnaisen seuran hausta on tullut Tinderin myötä aiempaa hyväksyttävämpää.

Iän myötä saamani elämänkokemus sekä yllättäen myös sovellus ovat tehneet minusta itsevarmemman. Olin ennen paljon miellyttämisenhaluisempi, mutta Tinderissä olen opetellut sanomaan suoraan, mitä seksiltä haluan. Chatti, jossa toista ei näe kasvotusten, on hyvä ympäristö harjoitella avoimuutta, ja siitä seuranneet hyvät kokemukset ovat kannustaneet minua ilmaisemaan itseäni suoremmin.

Aina avoimuuskaan ei takaa hyvää seksiä. Olen tavannut Tinderin kautta myös elämäni kauheimmat kusipäät, jotka ovat olleet itsekkäitä sängyssä ja kolauttaneet itsetuntoani. Yksi alkoi syödä sipsejä kesken aktin! Välillä olen meinannut poistaa koko sovelluksen.

Olen kuitenkin päätynyt siihen, että Tinder on minulle nyt järkevin tapa hankkia seksiseuraa, sillä minulla ei ole töiden ja harrastusten takia aikaa eikä halua jatkuvaan baarissa istuskeluun. Haluaisin kyllä parisuhteen, mutta se ei ole ainoa tavoitteeni. Tärkeää ovat aidot kohtaamiset, hyvä meno ja hassutteleminen – tulivat ne sitten parisuhteen tai irtosuhteiden kautta. Kesällä aion matkustella ja luultavasti kokeilen, miten Tinder toimii ulkomailla.”
 

Teksti: Venla Pystynen
Kuva: Konsta Leppänen
Tyyli: Suvi Poutiainen
Meikki: Keiku Borgström
Kampaus: Meron Laine
Vaatteet: Silkkipusero ja farkut 165 e, Filippa K.

 

Sytyttikö? Lue myös nämä mahtavat jutut:

Merete Mazzarella, 71: ”Seksistä tulee paljon parempaa iän myötä”

Maria Veitola: ”Harrastan nyt elämäni parasta seksiä”

Löydetty! Varmin tapa nauttia seksistä enemmän

Testissä: Parhaat seksilelut

Miten nauttia seksistä, jos inhoaa kroppaansa?

Seksikkäimmät julkkikset: kenestä haaveilet?

Tutkimus: Parhaat seksivuotesi ovat vielä edessä

Mikä kiihottaa naisia eniten?

 

 

Kommentit (8)
 1. Miehenä olen sitä mieltä, että naisille kuuluu täysin samanlainen seksielämä kuin miehillekin! On aika heittää termit kuten lutka ja h***a romukoppaan. Eletään 2000-lukua ja seksin osalta eletään valitettavasti jossain menneisyydessä.

  Itse harrasta useiden naisten kanssa seksiä kuukaudessa ja nautin elämästä suuresti. Itsekin kärsisin kovasti jos naiset päättäisivät pihtailla.

  Se että en itse näe ”vaimomateriaalia” naisessa jolla on ollut yli 5-7 kumppania (olen siis mies 37v ja tapailen noi 25-30v naisia) on VAIN ja AINOASTAAN minun oma valintani! Sikäli en uskokaan, että tinderistä voisin koskaan tavata sitä ”oikeaa”, sillä näiden ihanien naisten seksikumppanien määrä on aina jotain muuta. Ja jos en koskaan tapaa naista, jolla on noin vähän seksikumppaneita niin sitten yksinkertaisesti jatkan tätä sinkkuilua ja uusien naisten kanssa seksin harrastamista elämäni loppuun saakka.

  Itse olen sitä mieltä, että myös lasten hankinta kuuluu menneisyyteen. Ihmisiä on tällä planeetalla jo aivan liikaa.

  Simple as that! 🙂

  1. Pakko kuitenkin tälleen miehenä udella, että miksi sen ”vaimomateriaaliksi” soveltuvan naisen seksikumppanien määrän vähyys on sinulle niin tärkeää? Mitä väliä sillä on? Jos naisen kanssa muuten synkkaa ja on kaikinpuolin hyvä meininki, niin mitä väliä tuollaisella asialla on?

   Ylipäätään ihmettelen sitä, että miksi edelleen annetaan tuollaisten asioiden vaikuttaa siihen mitä ajattelemme toisesta ihmisestä. En ole laskenut omien seksikumppaneitteni määrää sen jälkeen kun täytin 25 mutta kai se jossain 40 ja 50 välissä on. Ja käsittääkseni luku on jokseenkin sama myös vaimollani. Olisi melko tekopyhää minulta odottaakaan mitään muuta häneltä.

   Hyvä mutkaton seksi hyvässä seurassa on kiva harrastus (mieluummin ”pumppaan” sängyssä kuin salilla 😀 ), kun ei välitä yhteiskunnan keinotekoisista stigmoista. Nauttikaa naiset! Nauttikaa miehet! Ja muistakaa turvaseksi 🙂 Nautinnonhalunne ei määrittele sitä kuka olette, mutta sen tukahduttaminen tai negatiivisten tunteiden liittäminen asiaan voi rajoittaa teidän omaa hyvinvointianne.

 2. Tyttö parka
  29.6.2016, 13:17

  ”En ole kovin rohkea ottamaan miehiin kontaktia kasvotusten, koska pakit ja itsensä nolaaminen pelottavat.”

  Mutta hyvin voi antaa tällaisen haastattelun kuvan kera?

  Saatan olla täysin vanhanaikainen ja luutunut. Haluaisin tietää onko jonkun muunkin tämän jutun lukeneen mielestä outoa tähän tapaan julistaa seksielämäänsä? Ehkä käsitettä ”maine” ei enää ole…?

  1. Toden totta. Naisen maineenhan pilaa se, että hän harrastaa satunnaista seksiä Tinderistä löytämiensä ihmisten kanssa! Entä jos hän haluaa tietoisesti rakentaa maineen ihmisenä, joka suhtautuu seksiin mutkattomasti? Eikö naisen maine voi olla hyvä, jos hän kertoo julkisesti harrastavansa hyvää seksiä satunnaisten kumppaneiden kanssa?

    

   1. Suututtaa tuo aiempi kommentti. Uskonpa, että miehen kirjoittamana teksti ei herättäisi noin voimakkaita tunteita. Kiitos rohkeudesta kirjoittaa mielenkiintoinen teksti!

  2. Mun mielestä hän kertoo tosi ihanasti omasta seksielämästään! On tyytyväinen ja sinut itsensä kanssa, mahtavaa! Tämmöisiä positiivisia juttuja on kiva lukea. Mitään ”maine”-käsitettä ei tarvita, jokainen aikuinen ihminen eläköön omaa elämäänsä ja toteuttakoon itseään kuten parhaaksi näkee. 🙂

  3. Kiitos Laura että annoit haastattelun omalla nimellä ja kuvallasi <3
   Mun mielestä on aivan ihanaa lukea ihan tavallisten naisten kertomuksia seksistä, tällaista avoimuutta ei voi koskaan olla liikaa.

   "Maine" --- fuck that shit! Toivottavasti ko. käsite painuu pian unholaan kaiken muun patriarkaalisen paskan mukana.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *