Saapasjalkanaiset, eli kumpi puki paremmin?

Toimitus

Ylipolvensaappaat katosivat muutama sesonki sitten trendikartoilta matalampien varsien tieltä. Nyt pitkävartiset saapikkaat ovat tehneet paluun ja lunastaneet samalla paikkansa kenkäkaappien klassikoina. Jos siis arkiasusta tuntuu puuttuvan se jokin ratkaiseva elementti, saattavat ylipolvensaappaat olla ratkaisu vaatekriisiin.

Kate Bosworth saapui uuden Still Alice -elokuvansa näytökseen Stuart Weitzmanin mokkasaapikkaissa. Valkoiseen koristekivin koristeltuun jakkuun ja mustiin sortseihin yhdistetyt saappaat toivat asuun puetun tunnun. Kädessä Bosworthilla heilui Christopher Kanen trendikäs solkilaukku. Huomaa myös näyttelijän uusi ja raikas polkkakampaus.

Katie Holmes edusti Berliinin muotiviikoilla harmaissa ylipolvensaappaissa. Näyttelijä yhdisteli harmaan eri sävyjä taidokkaasti myös tyylikkäässä neulemekossaan ja pitkässä villakangastakissaan. Asun viimeisteli Holmesin trendikäs hattu, joka toisti kenkien tummemman harmaata sävymaailmaa.

Vaan kumpi puki ylipolvensaappaansa paremmin, raikkaan trendikäs Kate vai tyylikkäästi harmaa Katie?


Teksti: Laura Paananen, joka tykkää kyllä molemmista asuista, mutta antaa äänensä kestosuosikilleen, eli Kate Bosworthille.

Kuvat: All Over Press

 

 

Kommentit

Oranssinen

Katie Holms ehdottomasti!

Bosworth näyttää (kaulasta alaspäin) pikkutytöltä joka on tehnyt visiitin äitinsä vaatekaapille..

Sonja Säde

Ehdottomasti Kate Bosworth! Mustat ylipolvensaappaat toimivat aina -varsinkin noin mageen minimekon kanssa!

Kommentoi