Sarah Jessica Parker joutui kiipeliin Carrie Bradshaw’n portailla

Toimitus

Mikäli New Yorkin West Villagessa osoitteessa 66 Perry Street sijaitsevan talon asukkailta kysyttäisiin, saattaisi kolmas Sinkkuelämää-elokuva jäädä tekemättä. Talo tuli tunnetuksi Carrie Bradshaw’n kotitalona, ja sen asukkaat ovat lopen kyllästyneitä hittisarjan ja -elokuvien mukanaan tuomaan huomioon. Osansa asukkaiden tuohtumuksesta sai taannoin myös Bradshaw'ta näytellyt Sarah Jessica Parker, kertoo Grazia-lehti.

Parker keräsi muutama viikko sitten melkoisen määrän mediahuomiota julkaisemalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa Carrie Bradshaw’n ulkoportailla. Useat medialähteet arvuuttelivat kuvan vihjaavan uudesta Sinkkuelämää-elokuvasta, mutta todellisuudessa kyseessä olivat Parkerin kenkämalliston mainoskuvaukset.

Kivitalon asukkaat eivät kuitenkaan suhtautuneet muotikuvauksiin kovinkaan lämpöisesti, sillä Parker ei pyytänyt niihin lupaa kiinteistön omistajilta. Portaiden suojana on nimittäin jo kauan ollut turisteja pois hätyyttelevä ketju ja varoituskyltti. Grazian lähteiden mukaan talon asukkaat ovatkin tapauksesta pahoillaan, sillä kokevat, että Parker rikkoi kuvauksissaan heidän toiveitaan ja loukkasi heidän yksityisyyttään sekä kannusti samalla Sinkkuelämää-faneja tekemään samoin.

Mikäli kolmas Sinkkuelämää-elokuva siis päätyy tuotantoon asti, saattaa Carrie Bradshaw joutua etsimään itselleen uuden kodin. Ellei sitten Sarah Jessica Parker sitä ennen ehdi pyytää fiktiivisen alter egonsa naapurustolta anteeksi. Esimerkiksi runsailla kenkälahjoilla.

Teksti: Laura Paananen, joka totesi myös omalla New Yorkin -matkallaan, ettei sinne Carrien portaille tosiaan ole mitään asiaa.

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Sarah Jessica Parker Instagram

Kommentit

Emma H.

Satuin omalla reissullani katselemaan portaita ja törmäsimme samalla talon asukkaaseen, jonka kanssa aloimme juttelemaan niitä näitä. Asukaskunta todella oli tuohtunut SATC-fanien pyhiinvaellusreissuista, taloyhtiön rauhaa oli kuulemma häiritty välillä aika röyhkeästikin. Mies oli kuitenkin todella mukava ja ystävällinen ja pitkän juttutuokion jälkeen pääsimme ottamaan parit kuvat kuuluisille portaille, eli pääsin kokemaan oman elämäni Carrie-momentin :) Hauska kohtaaminen ja mielestäni on aina yhtä ihanaa nähdä kuinka hyvin uusien ja täysin tuntemattomienkin ihmisten kanssa voi tulla toimeen ja samalla saattaa tapahtua tälläisiä pieniä onnekkaita sattumia ;)

Toimitus
Toimitus

Oi, pieni kateuden pisto tuntuu rinnassa! :)

Eiksjoo
Pikkuseikkoja

Itsekin olen noilla portailla joskus istunut... Silloin ei kyllä ollut vielä mitään varoituskylttejä tai ketjuja eikä missään näkynyt muita ihmisiä eli toivon, etten liikaa ketään häirinnyt :)

ElinaPK
Sataman valot

Nakuttelin osoitteen Google Mapsiin ja sen Street View -ominaisuudessa kuva Carrien rappusista on sensuroitu. Jännä.

Kommentoi