Sarah Jessica Parker suunnittelee vihdoin kenkämalliston

sjp_1.jpg

Kun kulkee työkseen miltei 15 vuotta Manolo Blahnikeissa, voi väittää itseään jo melkoiseksi kenkäasiantuntijaksi. Tai niin uskoo ainakin Sarah Jessica Parker, joka Women’s Wear Dailyn mukaan työstää parhaillaan omaa kenkämallistoaan.

SJP-nimellä kulkava kenkämallisto saapuu myyntiin ensi vuoden tammikuussa. Mallisto pitää sisällään kenkien lisäksi myös laukkuja ja trenssitakkeja, eli kaupunkilaisnaisen peruspaketin, kertoo Sinkkuelämää-tähti Women’s Wear Dailyn haastattelussa. Malliston taustajoukoissa on muitakin kenkäalan asiantuntijoita, sillä Sarah Jessica Parkerin apuna häärii Manolo Blahnikilla uraa luonut George Malkemus.

Inspiraatiota tulevaan kokoelmaansa Sarah Jessica Parker on saanut lapsuuden muistoistaan. Vaikutteet näkyvät erityisesti materiaaleissa, sillä suureen osaa nousevat näyttelijättären nuoruusvuosista tutut, hiuskoristeina käytetyt silkkinauhat. Kengissä nähdään myös paljon mokkaa, sillä Sarah Jessica suosii kengissään mattapintoja.

SJP-kenkämallisto tulee myyntiin yksinoikeudella amerikkalaiseen Nordstrom-tavarataloon, mutta eipä hätää! Putiikin nettikauppa toimittaa nimittäin onneksemme myös Suomeen.

Teksti: Laura Paananen, joka toteaa tähän lyhyesti ja ytimekkäästi, että jo oli aikakin

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *