Seksisyksy eli kiinnostavia uusia seksiblogeja

hotkuva.jpgAlkanut syksy on saanut lilyläisiä lämpimiksi. Loistavien ja pitkäaikaisten klassikoiden eli salaseksisuhteista suorasanaisesti kertovan CougarWomanin ja asiapitoisen No Sex and The Cityn kaveriksi Lilyyn on perustettu muun muassa tällaisia seksiaiheisia blogeja:

”En ole ollut ilman seksiä toisen ihmisen kanssa koko aikuisen elämäni aikana kuin pari viikkoa synnytyksien jälkeen.”

Äiti tahtoo panna Neljän äidin ryhmäblogi seksistä, äitiydestä ja parisuhteesta

”Kerran tapasin erään norjalaisen turistin, jonka kanssa pääsimme sille kuuluisalle pesälle asti. Asentoa vaihtaessa, mielestäni varsin sulavastikin vielä, kiepsahdan hänen päälleen. Silloin se tapahtui, kundilta pääsi nimittäin pieru. Siis oikea pieru, se ei ollut mikään luonnollinen ilmaääni minusta, joita niitäkin varmasti eittämättä kaikille tulee, kun oikeassa asennossa pumppailee menemään. Ok, ehkä sumutorvi kuvailisi hyvin tätä tapahtumaa.”

Humputellen 26-vuotias sinkku, joka haluaa vielä humputella menemään. Humoristista ja sydämellistä pohdintaa seksistä ja sinkkuudesta.

”Yhteensä kaikkine esileikkeineen kerta vierähti melkein neljä tuntia ja kahdet orgasmit sain nuolemisesta. Ihanaa kun joku mies nauttii suuseksin antamisesta naiselle oikein antaumuksella.”

Mizin miesmietinnät. Hiljattain sinkkuuntuneen kolmekymppisen naisen seikkailuja ja suorasanaisia seksikuvauksia.

Koukuttavia ja kuumia lukuhetkiä!

Kommentit (10)
  1. Kiitos tästä listauksesta, nyt on luettavaa! 8)

  2. Aloitin juuri tämän.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *