Seksivinkkejä teille, tavalliset ihmiset

virpi.jpg

 

Hei, te kaikki ihanat, elinkeinoni kannalta arvokkaat tavikset. Minä olen pehmeä-ääninen parisuhdeasiantuntija, ja ihan ensiksi haluaisin sanoa, että te riitätte, te riitätte juuri sellaisina kuin olette. Ainakin sellaiselle toiselle keskinkertaiselle samanlaiselle, joka siellä massan osasena parinanne jumpsuttaa.

Tähän joku auringonlaskumaisema, jossa lukee kaunolla ”Keskinkertaisuus on enemmän kuin tarpeeksi.” Ja perään emojit: sydän, huulet, pingviini.

Koska kaltaisteni tehtävänä on problematisoida arkiset asiat ja antaa niihin sitten tyhmänyksinkertaisia neuvoja, tänään minä näen, että teillä on seksiongelma, ja siksi haluan neuvoa teitä seksimään paremmin.

Seksiminen – Itsekehittämäni termi, johon 710-osainen luentosarjani ja tällä hetkellä 23-osainen kirjasarjani pohjaa. Olen halunnut kehittää oman termin, koska seksi on niin kovettunut, etäinen sana eikä kuvaa riittävän monipuolisesti seksimisen herkkää prosessia, johon kuuluu paitsi akti, myös roskien vieMINEN, toisen valituksen kuunteleMINEN, arkeen tympääntyMINEN ja sen saman vanhan naaman katseleMINEN. Näin on syntynyt tämä termi.

Mitä on seksi? – Tämä kysymys saattaa askarruttaa toisinaan, mutta turha sillä on päätänsä vaivata. Kun vähän vilkaisee suomalaista mediaa, käy heti ilmi, että seksi on keski-ikää lähestyvän lapsiperhe-heteroparin suurin ongelma.

Miten seksitään? – Seksi on äärimmäisen haavoittuvainen, henkilökohtainen prosessi, jota ei voi tehdä tarpeeksi monimutkaiseksi. Sinun seksuaalisuutesi on alkanut kehittyä jo alkunilviäisessä kambrikauden meren mudassa. Onko siis ihme, ettei juuri koskaan huvita, kun mieleen pompsahtelee muta, mato ja parisataamiljoonaa vuotta historiaa.
Seksiä varten täytyy lämmitellä, niin kuin lämmitellään Järvisten pohjia ennen kuin pitkästä aikaa lähdetään ladulle lipsumaan. Ensin kuumennetulla silitysraudalla painellaan suksen pohjaa. Sitten kaavitaan varovasti vanha, sitkeä möhnä irti ja levitellään tuubista uudet voiteet päälle. Sen jälkeen sovitellaan, josko vanha suksi vähän matkaa luistaisi. Tämä oli seksin metafora, ja jos et ymmärtänyt sitä, lue uudestaan.

Vaihtelua seksiin – Seksimisessähän on se ongelma, että siinä on aina joku jonkun päällä tai edessä, etten sanoisi ihokontaktissa. Vaihtoehtoja on aika vähän. Yksi tapa saada vaihtelua on kokeilla laittaa hanska ongenvavan päähän ja kurottaa sillä toisessa huoneessa tiskaavaa rakkauspuolisoaan. Tämä idea on tosin vielä hypoteesivaiheessa meidän Akateemisten seksivinkkeinantajain ruutuvihkoissa.

Sukupuolten erot seksissä – On tärkeää muistaa, että sukupuolet ovat erilaisia, mitä tulee seksiin. Pojilla on mahapeukalo, joka näyttää ylöspäin eli ookoo. Tytöillä taas on vaativaisempi värkkendaali, jonka reunuksille on kannettava uhrilahjoina raakasuklaata, samppanjaa, Balmuirin kylpytuotteita ja joku edes ihan pieni asia Vuittonin kaupasta.

Seksileikit – Seksiminen on myös leikkiä, ei pelkkää armotonta jyystämistä vuodesta toiseen. Seksileikkejä varten on turha tilata ylihintaisia kumidildoja kaikenmaailman pornokaupoista, ne ovat niin 2005. Seksileikkien tarvikkeet löytyvät joka kodista. Kuten vaikkapa kurkku. Otetaan kurkku, viipaloidaan se, levitetään viipaleet kumppanin vartalolle, ja syödään ilman käsiä. Toinen kiva juttu on spraykermavaahto. Voit ruiskuttaa suoraan purkista suusi täyteen kermavaahtoa ja sanoa: ”Ei mua nyt huvita, mä syön.”

Ei paineita seksistä! – Tärkeintä seksimisessä, kuten muussakin elämässä on kuitenkin muistaa, ettei siitä kannata ottaa mitään paineita. Itsekin olin ennen menestynyt sijoittajamiljonääri, mutta kyllästyin sieluni tyhjyyteen. Nykyään harrastan tantrista, tajuntaa laajentavaa rakastelua kuusi tuntia päivässä akrobaattipoikaystäväni kanssa, minkä jälkeen nautimme vihersmoothiet ja teemme vapaaehtoistyötä. Sinun sen sijaan on tärkeintä muistaa, että älä tavoittele mahdottomia, seksielämässä keskinkertaisuus on ihan okei.

Eikö viisari vielä värähtänyt? Tästä kiihottavaa videomateriaalia.

Lue myös nämä Virpin teksit:

Turvapaikanhakija, opettele Suomen tavat

Virpin vastauksia, osa 1

Suomen tasa-arvokeskustelun tyhjänpäiväisyydet

Tämä on jokasyksyinen laihdutusjuttu

Kommentit (6)
  1. Kiitos uudesta tuherotermistä, värkkendaali puuttuikin vielä listalta! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *