Selät ja sääret esille ennen halloweenia, tuumasivat julkkikset

rihanna.jpg

Tällä viikolla Hollywoodin punaisilta matoilta on erottunut yksi pukeutumisteema ylitse muiden. Ennen kuin julkkikset naamioituvat halloweenia varten, päättivät he joukolla hieman vilautella. Toiset pitivät paljastelun hillityn tyylikkäänä, mutta joukkoon mahtui muutama rohkean repäisevä asukin.

Rihanna (yllä) saapui Los Angelesissa järjestettyyn amfAR Inspiration -hyväntekeväisyysgaalaan Tom Fordin pajastavassa iltapuvussa. Fordin tulevasta kevätmallistosta peräisin oleva mekko paljasti laulajan rinnuksen miltei kokonaan ja tarjosi mahdollisuuden myös säärien esittelyyn.
 

jessica_chastain.jpg

Jessica Chastain saapui uuden Interstellar-elokuvansa ensi-iltaan Givenchyn mittatilauspuvussa. Sen juju oli syvän avonaisessa selässä, joka vilautti ihoa juuri sopivassa määrin. Huomaa myös halkion alta pilkistävät pitsitrikoot.
 

miley_cyrus.jpg

Miley Cyrus juhli amfAR Inspiration -gaalassa niin ikään Tom Fordin kevätmalliston mekossa. Gaalassa tunnustuksenkin saaneen Fordin luomus ei jättänyt juuri arvailuille tilaa. Pisteet kuitenkin tasapainottavasta alaosasta.
 

olivia_munn.jpg

Olivia Munn pukeutui asianmukaisesti New Yorkissa järjestettyyn balettigaalaan. Balettipukua erehdyttävästi muistuttava Lanvinin sulkamekko paljasti näyttelijän kauniit sääret ja korosti hillitysti miehustaa. Olisiko Munn kenties saanut inspiraation asuunsa viikonloppuna juhlittavasta halloweenista ja Black Swan -elokuvasta?

Teksti: Laura Paananen, joka ei ole ihan varma siitä, mitä mieltä noista Tom Fordin kaiken paljastavimmista mekoista pitäisi oikein olla

Kuvat: All Over Press

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *