Seuraa näitä New Yorkin muotiviikoilla

calvin_klein_nyfw.jpg

Calvin Kleinin tyylinäytteitä New Yorkin edellisiltä muotiviikoilta.

Pian se alkaa, nimittäin muotiviikkosesonki. Kuukauden kestävän muotijuhlan aloittavat New Yorkin muotiviikot, jotka käynnistyvät tämän viikon torstaina. Mihin kannattaa tällä sesongilla erityisesti kiinnittää huomiota? Vogue kokosi listan New Yorkin parhaimmista tärpeistä.

1. DKNY:n uudet tuulet

Jos muotimaailmasta pitäisi valita yksi merkki, joka edustaa New Yorkia parhaimmillaan, olisi DKNY varmasti kilpailun kärkisijoilla. Kaupungin katutyyleistä inspiraatiota kautta sesonkien hakenut Donna Karanin sivumallisto saa tällä sesongilla uuden piristysruiskeen, kun sen puikkoihin hyppäävät Public School -merkin takaa tunnetut Dao-Yi Chao ja Maxwell Osborne. Jääkäämme siis jännityksellä odottamaan, mitä nämä Manhattanin alakaupungin kasvatit ovat DKNY:lle keksineet.

2. Alexander Wangin uusi aika

New Yorkin muotiviikoilla esiteltävä Alexander Wangin tuleva kesäkokoelma on monessa mielessä suunnittelijalle kuin uusi alku. Miehen Balenciaga-pesti on juuri päättymäisillään ja oma nimikkomerkki juhlii kymmenvuotista taivaltaan. Näkyvätkö nämä merkkipaalut Wangin tulevassa kokoelmassa? Se selvinnee lähipäivien aikana.

3. Katutyylien uusi valtias

Mikäli on muotiasiantuntijoita uskominen, luottavat katutyylitähdet tällä sesongilla Gucciin. Italialaismuotitalo on saanut muotiväen keskuudessa aivan uudenlaisen nosteen uuden pääsuunnittelijan Alessandro Michelen myötä. Unohtakaa siis Pradat ja Célinet, sillä tällä sesongilla juhlitaan Guccin klassisissa web-raidoissa ja nörttichic-lookeissa.

4. Eturivien halutuin tähti

Muotinäytösten eturivit voivat tällä sesongilla saada uuden vakiokasvon, mikäli Caitlyn Jenner innostuu muotiviikkohulinoista. Varmaa on nimittäin se, että miltei jokainen suunnittelija haluaa Jennerin näytökseensä valokuvattavaksi. Etusijalla lienevät menevän kuitenkin ne suunnittelijat, jotka ovat onnistuneet palkkaamaan näytöslavalleen myös Jennerin huippumallitytär Kendall Jennerin.

Teksti: Laura Paananen, joka odottaa New Yorkista myös Givenchyn tulevaa muotispektaakkelia

Lähde: Vogue

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *