Siedätyshoitoa pakkaskeleihin

talvi.jpg

 

Myönnetään, täällä toimituksessa kaikki eivät ole erityisen fiiliksissä talven tulosta. Siispä yritämme tehdä asennemuutoksen tuijottamalla näitä lilyläisten ottamia kuvia ja toivomme, että talven ihmemaa -fiilis tarttuisi myös meihin:

1. Luonnonvaratuottajaksi opiskeleva Lehdotar ikuisti jäätyneessä lammenpinnassa kukkivat hilekukkaset. Jos johonkin liittyy kukkia, se ei voi olla läpeensä paha asia. Vaikka kukat olisivatkin jäisiä. Tämä blogi on muutenkin täynnä upeita luontokuvia, eli lisää Lehdotar kirjanmerkkeihin, jos nettiluontoretkeily kiinnostaa.

2. Vatsa täynnä lämmittävää linssikeittoa ja ulos silloin, kun aurinko vielä paistaa – Kanelibasilikan talvireseptiä mekin voisimme testata – siis jopa sitä ulkoilua. 

3. Oulun korkeudella pakkanen on sitä luokkaa, että se on koristellut (lue: jäädyttänyt) puiden oksat, mutta Mamihoolla on aikaa pysähtyä nauttimaan näkymästä ja raikkaasta ilmasta. Mamihoo tietää, että jopa valokuvaussessioista ulkona selviää, kunhan varustus on kohdillaan. Ja kun puhumme varustuksesta, tarkoitamme tietenkin toppahousuja.

4. Osa toimituksesta ei edes muista, koska on viimeksi luistellut, mutta Jaimesin innoittamina aiomme kaivaa vanhat kaunokkimme esiin (tai vuokrata sellaiset) ja kokeilla millaisia Bambi-liikkeitä onnistumme saamaan aikaan.

5. Pirett kävi ratsastamassa kahdenkymmenen asteen pakkasessa. Me emme menisi aivan niin pitkälle, mutta rekiretki lampaantaljojen (ja untuvatäkkien ja sähköpeittojen) alla kiinnostaisi.

 

Kauniita talvipäiviä lilyläiset!

Kuvat blogeista.

Kommentit (2)
  1. Samoilla linjoilla Kanelibasilikan kanssa! Toppavaatteet päälle ja maastoon ilman satulaa. Parasta mitä pakkasilla voi tehdä. 🙂

  2. Ratsastaminen 20C pakkasessa on aivan parhautta – etenkin ilman satulaa, kun heppa on niin lämmin 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *